Muuttajalle

Liity asiakasomistajaksi Prismakeskuksessa

Asiakasomistajaksi liittyminen käy helposti, kun varaat ajan palvelupisteellemme Rauman Prismakeskuksessa (s-pankki.fi/ajanvaraus). Tapaamisen aikana kerromme sinulle Keulan yksiköistä ja palveluista. Suosittelemme, että koko perhe tulee tapaamiseen mukaan. Osuuskauppa Keulan jäsenenä saat uuden liittyjän edut S-mobiiliin. Uuden asiakasomistajataloutemme kaikki jäsenet voivat ladata S-mobiilin omaan puhelimeensa.

Liittyminen onnistuu Rauman Prismakeskuksen lisäksi myös Euran ja Laitilan S-marketeissa.

Lue täältä lisää asiakasomistajaksi liittymisestä >>

Toimialueemme palvelee sinua monipuolisesti

Osuuskauppa Keulan toimialue ulottuu Euraan, Eurajoelle, Laitilaan, Pyhärantaan, Raumalle ja Säkylään. Keulan palveluksessa on n. 500 henkilöä. Liikevaihtomme on vuosittain n. 150 milj. euroa ja Bonuksia jaetaan yhteensä n. 6 milj. euroa. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta, ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki.

Sinua palvelevat toimialueellamme Rauman Prisma, seitsemän S-marketia Eurassa, Eurajoella, Laitilassa, Raumalla ja Säkylässä sekä kahdeksan Salea kaikissa toimialueen kunnissa. Lisäksi verkostoomme kuuluvat Kortelan ABC-liikennemyymälä Raumalla, yhdeksän ABC-automaattiasemaa ympäri toimialuetta sekä Hesburgerit Prismakeskuksen ravintolamaailmassa, ABC Kortelassa ja Laitilan liikekeskuksessa. Raumalla palvelevat lisäksi Emotion, kauneuskeskus Hyvä Olo, Amarillo, kaksi Pressoa sekä PizzaBuffa. Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteet löytyvät Eurasta, Laitilasta ja Raumalta. Aukioloaikamme löytyvät sivulta keula.fi/palvelut.