Eurajoen uusi ABC Carwash avataan torstaina 30.11.


29.11.2023

ABC Carwash autopesu ja ABC automaattiasema valmistuneet

Osuuskauppa Keula uudistaa palvelujaan Eurajoella. Uudelle tontille 8-tien varteen avataan torstaina 30.11.2023 klo 9 ABC Carwash autopesu ja ABC automaattiasema. S-marketin avajaisia vietetään ensi keväänä, mutta autopesu ja tankkausasema ovat jo valmistuneet käyttöön. Uusi sähkölatausasema valmistuu vielä talven aikana. 

Polttonestelaaduista ABC Eurajoelle saadaan kysyttyä E85 -polttoainelaatua. Muut polttoainelaadut ovat 95E10, 98E5, Smart Diesel ja polttoöljy. Myyntiin tulee myös uusiutuvista raaka-aineista valmistettu Nero Diesel.

-Kaksi kovasti toivottua asiaa toteutuvat nyt Eurajoella eli ABC carwash autopesu sekä uuden automaattiaseman valikoimiin tuleva E85 polttoainelaatu. On hienoa päästä toteuttamaan asiakkaiden toivomia palveluita Eurajoelle, iloitsee toimialajohtaja Tanja Paloluoto.

Eurajoelle torstaina avautuva ABC Carwash on uudenaikainen autopesuhalli, jonka pesuohjelmat ja pesuaineet optimoidaan aina kuhunkin vuodenaikaan sopiviksi. Autopesuhallin edestä löytyy jonotuskamera, josta asiakas voi seurata autopesun jonotustilannetta myös etänä ABC mobiilin kautta. Autopesun voi maksaa kätevästi ABC-mobiililla tai maksukortilla autopesun sisäänajon luona olevaan maksuautomaattiin. Osuuskauppa Keulan alueella ostetun autopesun voi käyttää joko Eurajoen tai Tallikedon ABC Carwash asemilla.

Eurajoen uuden liikepaikan autoilijoiden palvelut täydentyvät talven aikana vielä ABC sähkölatausasemalla. Latausasemalla voi ladata autoaan teholataus- tai asiointilatauspisteissä kilowattituntiperusteisesti. Kaikki Eurajoen ABC-palvelut kerryttävät asiakkaille Bonusta ja maksutapaetua.

Lisätiedot: toimialajohtaja Tanja Paloluoto, puh. 044 031 3160