Kannustajat

Kannusta ja vaikuta!

Osuuskauppa Keula tukee lasten ja nuorten harrastamista - Tue sinäkin!
Kannustaja-seurat vuodelle 2021 on valittu

Osuuskauppa Keula tukee noin 30 Rauman seudulla toimivaa seuraa. Seurat on valittu ohjelmaan hakemusten perusteella. Ilmoittautumalla mukaan Kannustajiin, voi perheesi konkreettisesti vaikuttaa oman suosikkiseuransa saamaan Kannustaja-tukeen. Tuki maksetaan Kannustajien yhdessä keräämien S-Bonusten perusteella. Kannustaminen ei vähennä omia S-Bonuksiasi. Kannustajaksi liittymisen tekee asiakasomistajatalouden pääjäsen. Pääjäsen on perheessä se henkilö, joka omistaa osuuskaupan jäsenyyden (arvo 100 €). Pääjäsenelle maksetaan kuukasittaiset S-Bonukset ja postitetaan Yhteishyvä -lehti. Kannustajaksi voi liittyä myös Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteillä.

Ohjeet Kannustajaksi liittymiseksi

Kirjaudu S-kanavalle täältä >>

  1. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä voit liittyä Kannustajaksi kirjautumalla osoitteessa S-kanava.fi.

   Kirjaudu omiin asiakastietoihisi sivun oikeasta yläreunasta. Voit siirtyä S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista. Palvelusta löydät mm. bonus- ja etutiedot, takuukuitit, omat ostotapahtumat ja ravinto-, hiilijalanjälki- ja kotimaisuuslaskurit.

  2. Ensimmäinen kirjautumiskerta edellyttää vahvaa tunnistautumista joko S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. Vaihtoehtoisesti voit luoda S-tunnuksen ja tunnistautua minkä tahansa pankin verkkopankkitunnuksilla.

   S-Pankin verkkopankkitunnukset ovat maksuttomat ja saat ne Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteiltämme.

  3. Myöhemmillä kirjautumiskerroilla voit kirjautua S-kanavalle myös Facebook-, Google-, Microsoft- ja LinkedIn -tunnuksilla.

   Voit aina tunnistautua palveluun myös S-Pankin verkkopankkitunnuksilla, Mobiilivarmenteella tai tekemälläsi S-tunnuksella.

  4. Siirry kirjautumisen jälkeen välilehdelle Osallistu ja vaikuta - Liity Kannustajaksi.
  5. Valitse seura, jolle maksettavaa tukisummaa sinä haluat Kannustajana kasvattaa.

   Mikäli Osallistu ja vaikuta -välilehdeltä ei löydy Liity Kannustajaksi -osiota, pyydä perheesi pääjäsentä liittymään Kannustajiin.

  6. Päivitä tiedot sivun alaosasta.

   Muistathan, että omat S-Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei vaikuta niihin!