Kannustajat

Kannusta ja vaikuta!

Paikalliset Kannustaja-seurat saavat ennätyksellisen tukisumman tänä vuonna -25 500 €

HAKU KANNUSTAJAT -SEURAKSI 2021 ON  KÄYNNISSÄ 14.2. ASTI

Kannustajat-seuraksi 2021 voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen johanna.sainio@sok.fi. Hakemuksessa tulee kertoa lyhyesti seurasta tai yhdistyksestä ja sen harrastusmahdollisuuksista. Toivomme saavamme myös tietoa seuran jäsenmäärästä ja tulevaisuudensuunnitelmista. Mihin aiotte kannustajatuen käyttää? Hakemuksessa tulee olla mukana yhteyshenkilön tiedot, jotta voimme olla yhteydessä seuraan hakuajan päätyttyä. Vastaamme kaikille seuroille. Tuen suuruus vaihtelee 500-5000 euron välillä.

Ilmoittautumalla mukaan Kannustajiin, voit konkreettisesti vaikuttaa seurasi saamaan Kannustaja-tukeen. Lisätuki maksetaan Kannustajien ostobonusten perusteella, mutta omaa Bonustasi tuki ei vähennä. Asiakasomistajatalouden pääjäsen voi liittyä seuransa tukijaksi Omalla S-kanavalla tai Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteillämme. Kirjaudu Omalle S-kanavalle täältä >>

Näin ilmoittaudut:

1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.

2. Kirjautuminen S-kanavalle onnistuu useilla eri kirjautumistunnuksilla (esim. Facebook ja Gmail). Ensimmäisellä kerralla kirjautumiseen tunnistaudutaan. Näet Oma S-kanavalla myös kaikki asiakastietosi.

3. Siirry tunnistautumisen jälkeen osioon Oma S-kanava - Osallistu ja vaikuta - Kannustajat.

4. Valitse tuettavien yhteisöjen listasta seura, jolle maksettavaa tukea Sinä haluat Kannustajana kasvattaa.

5. Klikkaa "Päivitä tiedot" -painiketta. Muistathan, että omat Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei vaikuta niihin!