Vihreän kortin voimaa


Liity sinäkin Osuuskauppa Keulan asiakasomistajaksi palvelupisteellämme Raumalla, Eurassa tai Laitilassa. Suosittelemme ajanvarausta. Liittyä voit myös S-mobiilissa tai S-kanavalla.

S-Etukortin saat liittymällä asiakasomistajaksi. Asiakasomistajille kuuluvat S-ryhmän parhaat edut, mahdollisuus vaikuttaa sekä reilu Bonus: rahallinen palautus ostoista. Liity mukaan maksamalla osuusmaksu 100 euroa. Luopuessasi asiakasomistajuudesta saat maksamasi osuusmaksun takaisin.

Heti liittymisen jälkeen voit jo kerätä Bonusta verkkokaupoissamme sekä ilmoittaa asiakasomistajuudestasi bonuskumppaneille, joiden kanssa sinulla on sopimus. Varsinaisen S-Etukortin saat kotiisi noin kahden viikon kuluessa.

Asiakasomistajaksi liittyessäsi sinulle avataan rahana maksettavia etuja varten tili S-Pankkiin, jolloin sinusta tulee myös S-Pankin asiakas. Asiakasomistajana saat S-Pankin Visan joko luotollisena credit- tai luotottomana debit-korttina ilman vuosi- tai kuukausimaksua.

Seitsemän hyvää syytä lähteä mukaan

 • Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
 • Hintaetuja ja vaihtuvia alennuksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 • Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai kesän tapahtumissa.
 • Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 • Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikoista saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.
 • Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.
 • Liittymisedut: Uusi asiakasomistaja saa liittymislahjaksi aina rahanarvoisia uuden liittyjän etukuponkeja S-mobiiliin! Edut tulevat näkyviin muutaman päivän sisällä liittymisestä. Uudeksi asiakasomistajaksi luokitellaan henkilö, joka ei ole aiemmin ollut Osuuskauppa Keulan asiakasomistaja. Liittymisedut koskevat vain Keulaan liittyviä ja Keulan toimialueella asuvia henkilöitä, jotka maksavat täyden 100 €:n osuusmaksun. Liittyä voi myös alle 18-vuotias vanhempiensa kanssa. Verkkopankkitunnukset ja S-mobiilin saa 12-vuotias, S-Etukortti Visan 7-vuotias. Vuonna 2024 uuden asiakasomistajan liittymisedut ovat seuraavat:
 1. 20 € alennus loppusummasta Rauman Prismassa
 2. 20 € alennus loppusummasta missä tahansa Keulan Salessa
 3. 20 € alennus loppusummasta missä tahansa Keulan S-marketissa
 4. -25 % yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta Rauman Emotioniin
  (Ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin tai alennuksiin)
 5. Pizza&Buffa ruokailu
  (1 kpl lounasbuffa, iltabuffa tai viikonloppubuffa)
 6. Presso Äyhö tai ABC Kortela lounas
  (1 kpl arkilounas tai viikonloppulounas)
 7. ABC Carwash Loistopesu
  (Arvo 26,90 €, edun voi käyttää Tallikedolla tai Eurajoella. Pesukoodi noudettava Keulan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankkipisteiltä.)

Asiakasomistajuus on osuustoiminnallinen tapa tuottaa asiakasomistajille hyödyllisiä palveluita ja etuja. Niitä pystytään tarjoamaan järkevään hintaan, sillä osuustoiminta ei tähtää voiton maksimointiin. Siihen kuuluu läheisesti myös yhteiskunnallinen vastuu: alueellisesti toimivat osuuskaupat työllistävät, investoivat ja käyttävät toiminnan tulosta kukin oman alueensa hyväksi. Kun keskität ostoksesi, syntyvä hyöty palautetaan Bonuksena ja muina etuina asiakasomistajille – eli myös sinulle itsellesi.

Asiakasomistajuuden sääntöihin voit tutustua S-kanavalla >>