Eurajoen uusi S-market avataan torstaina 18.4. klo 10


15.4.2024

Vanhan kaupan loppuunmyynti maanantaina ja tiistaina

Osuuskauppa Keulan hallitus hyväksyi vuosi sitten noin yhdeksän miljoonan euron investointisuunnitelman Eurajoelle. Uuden S-marketin rakennustyöt ovat sujuneet aikataulussa ja kaupan avajaisia päästään viettämään tulevana torstaina kello 10.

S-marketin neliöt kaksinkertaistuvat aiempaan, parkkitila moninkertaistuu, valikoima laajenee ja uusi ruokatori palvelee laajasti myös lounas- ja kahvila-asiakkaita. Energiatehokkuus on viety erinomaiselle tasolle A-luokkaan ja uusia työpaikkoja Eurajoelle saatiin laajennuksen myötä kahdeksan. Pihalla palvelevat jo asiakkaita uusi ABC:n tankkauspiste, latausasema ja ABC Carwash. Lisäksi kiinteistössä on erillisiä vuokratiloja.

Eurajoen vanha 24-vuotias kaupparakennus palvelee asiakkaita vielä tämän viikon 16 alkupuoliskolla. Loppuunmyynti käydään maanantain ja tiistain aikana sen mukaan, miten tuotteet loppuvat.

Uusi S-market tarjoaa asiakkaille tilavan ja selkeän myymälän nykyaikaisilla kalusteratkaisuilla ja palveluilla. Kivikylän palvelutiski palvelee huomattavasti aiempaa laajemmin maanantaista lauantaihin. Kotilounasta ja kahvilatuotteita voi nauttia paikan päällä tai noutaa mukaan.

S-kaupat.fi -verkkokaupan ruokaostokset ovat noudettavissa helposti sisäänkäynnin yhteydessä olevista noutolokerikoista. Lisäksi aulasta löytyvät laajoin aukioloajoin Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit.

-Olen äärimmäisen tyytyväinen ja ylpeä Eurajoen uusista palveluista. Meille voi tulla nauttimaan ihka uuden kaupan loistosta ja tehdä takuulla kilpailukykyiseen hintaan ostoksia. Valikoima on tuplattu ja pihalle voi tulla parkkiin vaikka Valtralla! Sinne kyllä mahtuu, kehuu Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila.

 

Eurajoen S-market tarjoaa työtä 26 tekijälle

Laajennetut palvelut tarkoittavat myös tarvetta lisätä myymälähenkilöstöä. Eurajoelle rekrytoitiin alkuvuodesta kahdeksan uutta työntekijää. Yhteensä marketpäällikkö Jussi Suomisen luotsaamalla kaupalla tulee työskentelemään 26 vakituista henkilöä. Lisäksi tarvitaan kausityövoimaa esimerkiksi kesäisin.

-Uuden S-market -konseptin mukaiseen myymälään tulee paikkakunnan suurin ruokatori ja kahvila. Lounasta voi nauttia S-marketin ruokatorin yhteyteen valmistuvassa lounaskahvilassa.

 

A-luokan energialuokitus ja modernia tekniikkaa

Uuden kiinteistön urakoinnista vastasivat Maarakennus Jalonen Oy, Rauman RS-Rakennus Oy, Sähköurakointi Simpanen, Satatech Talotekniikka Oy, LTV-Putki Oy sekä LVI-Säätölaitepalvelu Mäkinen Oy. Rakennuksen koko on lähes 3000 neliötä (myyntiala 1912 neliötä, koko kiinteistöala 2860 neliötä) eli 2,5-kertainen vanhaan nähden.

Uuden myymäläkiinteistön katolle saadaan aurinkovoimala, jonka kokonaisteho on lähes 150 kWp. Valaistus on toteutettu led-valaisimilla ja hinnat näkyvät modernisti sähköisillä etiketeillä. Eurajoen S-market on oman toimintansa osalta hiilineutraali yksikkö.

-Talo -ja kylmäteknisen järjestelmän sydän on energiakaivokenttä, eli kymmenen marketin alle rakennettua 260-metristä maalämpökaivoa. Talviaikaan maalämpökaivoista otetaan maalämpöpumpun tarpeisiin lämpöenergiaa ja kesällä samoihin kaivoihin puolestaan ladataan ylimääräistä kaupan kylmäjärjestelmän lauhde-energiaa, selvittää SOK Kiinteistöässän energiamanageri Turo Mikkola.

Merkittävä osa Eurajoen S-marketin lämmitysenergiasta saadaan kaupan kylmäjärjestelmän lauhde-energiasta (jopa 80 – 85 %). Loput energiatarpeesta katetaan maalämmöllä sekä mahdollisissa häiriötilanteissa sähkökattilalla, joiden käyttämä sähkö on päästötöntä.

 

Lisätiedot:   toimitusjohtaja Mika Marttila, puh. 044 733 0210