Henkilökunta Keulan onnistuneen vuoden kulmakivi -vuosikertomus 2020


8.3.2021

Toimitusjohtaja Mika Marttila kirjoittaa Osuuskauppa Keulan vuosikertomuksessa, että koronavuosi 2020 jää historiaan hyvin erikoisena vuotena. Osuuskauppa Keula selviytyi vuodesta hyvin ja siitä on kiittäminen erinomaisen hyvää ja sitoutunutta henkilökuntaa. Hän haluaa nostaa esille muiden tärkeiden ammattiryhmien ohella myös palvelualojen arjen sankarit, jotka ovat pitäneet yhteiskunnan elintärkeät toiminnot käynnissä ja omalta osaltaan työskennelleet koronapandemian eturintamassa.

Suuri kiitos koko Keulan henkilökunnalle arvokkaasta työstä. Kiitos myös asiakkaillemme sekä hallinnollemme upeasta yhteistyöstä, kiittää Mika Marttila.

Vuosi 2020 jää historiaan Keulassa myös Prismakeskuksen laajennus- ja peruskorjausinvestoinnista. Vuonna 2007 rakennettu Prisma oli jäänyt liian pieneksi ja laajennuksen yhteydessä Prisma uudistettiin täydellisesti myymälätekniikkaa myöden. Myös Prismakeskuksen muu liiketoiminta eli Ravintolamaailma, Emotion ja Hyvä Olo kauneuskeskus sekä Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki uudistettiin. Laajennuksen yhteydessä pystyttiin tarjoamaan myös vuokratiloja uusille yrityksille. Projekti oli euromääräisesti mitattuna Keulan historian toiseksi suurin ponnistus ja ulottui heinäkuusta 2019 kesäkuulle 2020.

Tutustu Keulan vuoteen 2020 vuosikertomuksessamme >>

Osuuskauppa Keula onnistui säilyttämään menneenä koronavuotena  tulostasonsa ennallaan. Keulan liikevaihto oli noin 152,5 miljoonaa euroa ja liikeylijäämä oli 3,6 miljoonaa euroa. Bonusta, tankkausbonusta ja maksutapaetua Keulan asiakasomistajat saivat noin kuudella miljoonalla eurolla.