Kesäksi Keulaan, vastuulliseen kesäduuniin 


7.1.2021

Meillä Keulassa menestyt, kun teet työsi reippaasti ja olet liikkeellä positiivisella asenteella, joka näkyy niin asiakkaille kuin työkavereille. Kokemus vastaavista töistä on eduksi, mutta emme edellytä sitä. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät heille osoitettaviin tehtäviin ja työtä tehdään tiimeissä toisia auttaen ja opastaen.

Työpäivät toimipaikoissamme ovat vauhdikkaita ja tahtia kiristetään asiakaspaineen mukaan. Saat Keulan kesätöistä todennäköisesti eniten irti, jos pidät fyysisestä työstä, monipuolisista tehtävistä ja asiakkaiden ilahduttamisesta.  

Keulassa kesätyöntekijät toimivat mm. myyjinä, liikennemyymälätyöntekijöinä ja tarjoilijoina – marketeissa, liikennemyymälöissä ja ravintoloissa. Työvuorot ovat vaihtelevia sisältäen yhtä lailla aamu-, päivä- ja iltavuoroja niin viikonloppuina kuin juhlapyhinä, toimipaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.    

Lue lisää ja täytä sähköinen hakemus täältä >>

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikat 14-17 vuotiaille

Haemme myös alle 18-vuotiaita koululaisia palkalliseen kesäharjoitteluun kauppoihin, ravintoloihin ja ABC-liikennemyymälään. Harjoittelijan tulee olla tänä vuonna vähintään 14 vuotta täyttävä peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen tai ammattistarttilainen (VALMA/TELMA).

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun voivat hakea ne nuoret, jotka eivät ole aikaisemmin olleet vastaavassa harjoittelussa tai varsinaisissa kesätöissä kaupan tai ravintola-alalla. Koulujen TET- tutustumisjaksoja ei lasketa aiemmaksi työkokemukseksi, joten ne eivät estä hakemista.

Kesäharjoittelun kesto on kaksi viikkoa/10 työpäivää. Työvuorot sijoitetaan arkipäiville ja päivävuoroihin. Päivittäinen työaika on enintään 6 tuntia. Harjoittelu on mahdollista suorittaa 1.6.–31.8.2021 välisenä aikana. Harjoittelijapalkka jaksolta on 375 euroa vuonna 2021.

Lue lisää ja täytä sähköinen TTT-hakemus täältä >>