Keula tuo Prismaan uuden Huoltopiste -palvelun


1.9.2021

RAUMAN PRISMAAN HUOLTOPISTE
-uutena palveluna pyöränkorjausta ja luistinten teroitusta

Osuuskauppa Keula tuo Rauman Prismaan uudenlaisen huoltopalvelukonseptin. Huoltopisteessä tullaan tarjoamaan asiakkaille esimerkiksi pyöränkorjausta ja luistinten teroitusta. Tavoitteena on helpottaa asiakkaiden kiireistä arkea tuomalla palvelut Prismakeskukseen muiden palveluiden lähelle. Huoltopisteen palvelumallia kartoitetaan ja suunnitellaan syksyn aikana.

Rauman Prisma on mukana S-ryhmän kehittämishankkeessa, jossa luodaan uudenlaista konseptia huoltopalveluille asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän mukaan. Tällä hetkellä Huoltopiste löytyy jo esimerkiksi Prisma Kannelmäestä Helsingissä. Keulaan halutaan löytää juuri raumalaisten asiakkaiden tarpeita vastaava palvelukokonaisuus.

-Olemme saaneet paljon asiakastoiveita juuri korjauspalveluista ja luistinten teroituksista. Pyörämyyntimme kasvaa koko ajan kovaa vauhtia ja tekojäiden myötä myös luistinten säännöllinen huoltaminen on yleistynyt muidenkin kuin aktiiviharrastajien parissa,  kertoo toimialajohtaja Sami Junnila.

Ensimmäisenä huoltopisteeseen lähdetään etsimään osaavia ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Rekrytointi käynnistyy heti. Tavoitteena on, että ainakin luistinten teroitus käynnistyy jo loppuvuoden aikana. Pyörien korjauspalvelu avataan hyvissä ajoin ennen seuraavan sesongin alkua ja muut mahdolliset Huoltopisteen palvelut kysynnän ja markkinatilanteen mukaan. Keula pyrkii löytämään juuri raumalaisten tarpeisiin parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden.

-Osaava henkilökunta on avainasemassa. Tässä syntyy nyt ihan uudenlaisia työpaikkoja meille Keulaan, Junnila toteaa.

 

Prisma Huoltopiste rekrytointi>>