Liity nyt Osuuskauppa Keulan asiakasomistajaksi


8.9.2020

Uusille liittyjille 50 euron S-mobiilietu

Liity sinäkin nyt Osuuskauppa Keulan asiakasomistajaksi ja saat Rauman Prismaan jopa 50 euron S-mobiiliedun (liittymisetu voimassa 20.9.2020 mennessä ajan varanneille). Varaa liittymisaikasi  Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteelle Raumalle, Euraan tai Laitilaan s-pankki/ajanvaraus

Liittymisetuna 50 euron S-mobiilikuponki, jolla saa 50 euron alennuksen kertaostoksen loppusummasta Rauman Prismasta. Liittymisetu voimassa 1.-20.9.2020 välisenä aikana liittyville asiakasomistajille. 50 euron S-mobiilikuponki on voimassa S-mobiilissa yhden kuukauden liittymispäivästä. Liittymisedun saa uusi asiakasomistaja, joka on Osuuskauppa Keulan talouden pääjäsen.

Voit maksaa liittymishetkellä koko 100 euron osuusmaksun tai kuitenkin vähintään 20 euroa, joka on ns. osaosuusmaksu. Osaosuusmaksun maksettuasi ostoistasi kertynyt Bonus ja maksutapaetu siirretään täydentämään osuusmaksuasi. Kun osuusmaksusi (100 €) on täyteen maksettu, saat rahana maksetut edut omaan käyttöösi. Sinulla on kaksi vuotta aikaa maksaa koko osuusmaksu. Mitä useimmin käytät S-Etukorttiasi, sitä nopeammin osuusmaksusi tulee kokonaan maksetuksi.

Osuusmaksu on sijoitus osuuskaupan pääomaan

Asiakasomistajaksi liittymisen yhteydessä lunastat osuusmaksulla yhden osuuden osuuskaupastasi – olet siis yksi osuuskauppasi omistajista. Osuusmaksu ei siis ole maksu S-Etukortista, vaan kertasijoitus osuuskaupan pääomaan. Jos joskus päätät luopua asiakasomistajuudesta, saat maksamasi osuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin.