Liity nyt Keulan asiakasomistajaksi verkossa tai palvelupisteellä – saat 50 euron lahjakortin


1.12.2021

Osuuskauppa Keulan jäsenyyden arvo on 100 €, jonka maksettuaan liittyjä saa 50 € lahjakortin S-ryhmään sekä uuden asiakasomistajan etukuponkeja S-mobiiliin

Kampanja on voimassa 31.12.2021 asti. Asiakaspalvelupisteillämme liittyvä saa lahjakortin liittymiskäynnin yhteydessä. Sähköisissä kanavissa liittyvään (S-mobiili tai S-kanava) olemme puhelimitse yhteydessä lahjakortin lunastamista varten.

Liittymisetu koskee ensimmäistä kertaa Osuuskauppa Keulan jäseneksi liittyviä, joiden pääjäsenyys on Keulassa. Etua ei voi yhdistää muihin liittymiskampanjoihin. Lahjakortilla ei voi ostaa alkoholi- ja tupakkatuotteita. Asiakasomistajuuden voi ostaa myös lahjaksi, jolloin 50 € lahjakortin saa lahjan ostaja tai lahjaliittymisen saaja oman valinnan mukaan. Lahjakortit ovat voimassa noin kaksi vuotta.

Osuuskauppa Keula on noin 31 500 asiakasomistajan omistama raumanseutulainen yritys. Keulan toimialue ulottuu Raumalta Euraan, Eurajoelle, Laitilaan, Pyhärantaan ja Säkylään. Työntekijöitä Keulassa on noin 500 ja liikevaihto on noin 150 milj. €. Liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoimin-ta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki.

Osuuskauppa Keulassa järjestetään edustajiston vaalit talvella 2022. Uusi asiakasomistaja saa ehdokkuus- ja äänioikeuden tuleviin vaaleihin. Vaaliarvonnassa pääpalkintona on vuoden ruuat. Lisäksi arvomme lukuisia arvokkaita lahjakortteja eri yksiköihimme!