OKcastin JAKSO 5 julkaistu vapun kunniaksi – Keulahahmona kaupunginhallituksen pj/vartija Kalle Leppikorpi


30.4.2022

OKcastin jaksossa maistellaan Keulahahmo Kalle Leppikorven kanssa vapun kunniaksi simaa Prisman valikoimasta. Kalle on kaupunginhallituksen puheenjohtaja, joka tunnetaan myös ”Kaupungin pomona” ja ”Keulan Seriffinä”. Hän kertoo vappujaksossa yhteiskunnallisesta vaikuttamisestaan sekä siitä, kuinka työ osuuskaupan myymälöiden vartijana on ennen kaikkea asiakkaiden palvelua ja auttamista. Asiantuntijaosiossa Inga Laaksonen kertoo S-mobiilin ominaisuuksien lisäksi S-Pankin palveluista ja bonusten hyödyntämisestä. Mikä onkaan Säästäjä?

5. jakson ajankohtaisissa asioissa kerrotaan uudesta golfin yhteistyösopimuksesta ja käydään läpi Keulan uusia Kannustajat -seuroja. Kannustaa voi jatkossa S-mobiililla. Ajankohtaisissa asioissa juttua myös kesän uusista jäätelöistä
ja juomista.

Podcast on rento paikallinen viihdeohjelma kiireettömiin hetkiin esimerkiksi kotoiluun, liikunnan pariin tai autoiluun. Yksi jakso kestää noin tunnin. Ohjelma luotaa asioihin asiakasnäkökulmasta ja ohjelman juontavat Simo Heino ja Toni ”Protoni” Järvinen.

Keulahahmo- juttusarjan vieraat ovat jaksojen pääosassa. Keulahahmot ovat yhteistyökumppaneita, kummipelaajia, henkilökuntaa tai muulla tavoin kiinnostavia paikallisia henkilöitä. Tuomme podcastissa esiin ajankohtaisia ja kiinnostavia asioita asiakasomistajan näkökulmasta sekä maistelemme aina ”jakson juoman”.  Podcastiin sisältyy myös vinkkituokio eli asiantuntijaosuus, jossa perehdymme Keulan palvelumyyjien avulla mieltä askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi S-mobiiliissa, ABC mobiilissa ja S-Pankki -palveluissa.

Jakso 5. sisältö
  • 04:58 – Ajankohtaiset asiat / Rauma Golf -sopimus, Keulan Kannustajat ja S-ryhmän uutuudet kesäksi (jäätelöt ja juomat)
  • 17:49 – S-mobiilin pankkiosio / Kortit, lainat ja Säästäjä / asiantuntijana Inga Laaksonen
  • 29:52 – Keulahahmo Kalle Leppikorpi / Rauman kaupunginhallituksen puheenjohtajan kuulumiset niin kaupungin kuin vartijan työssään
  • 30:17 – Jakson 5. juoma Keulahahmon kanssa / Sima, uutuuksia (Setä Simarusinan Simajuoma, Poikain parhaat sima ja Wanhan Porvoon Fabriikki kotisima)

Okcast JAKSO 5 / Spotify koko jakso >>
OKcast JAKSO 5 / YouTube -video koko jakso >>
OKcast JAKSO 5 / äänitiedosto koko jakso >>

Keulahahmo-juttu Kalle Leppikorvesta vuodelta 2019 >>

Lue lisää: keula.fi/podcast