OKcastin JAKSO 6. julkaistu kesän kunniaksi – Keulahahmona Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Rami Aarikka


20.5.2022

OKCastin kuudes jakso on todellinen superjakso! Kesto kesän kunniaksi 1 h 45 min. Keulahahmona vierailee Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka, jonka kanssa maistellaan alkoholittomia Kukko-oluita ja Laitilan uutuuksista Mehuvichyjä.

Ramilla tarinoita riittää, hän kertoo muun muassa miten keskelle punajuuripeltoa saatiin monien mutkien kautta rakennettua limonaditehdas. Ja mikä hän onkaan koulutukseltaan? Vilahtaa jutuissa Sinisen meren strategiakin!

Asiantuntijaosiossa myyntipäällikkö Tomi Vainionpää kertoo S-ryhmän yrityskortista eli S-Business-kortista. Yritysten ja yhdistysten kannattaa hankkia musta etukortti, jolla saa suoraan alennusta toimipisteissä kautta maan. S-Business on kuititon ja maksuton kortti, joka toimii kätevästi myös ABC-mobiilissa!

Ajankohtaisissa asioissa käydään läpi Kannustajat -konseptin uudistusta, S-mobiilin MM-kisaetuja ja muistutetaan kesätyöntekijöiden huomioimisesta.

Podcast on rento paikallinen viihdeohjelma kiireettömiin hetkiin esimerkiksi kotoiluun, liikunnan pariin tai autoiluun. Yksi jakso kestää noin tunnin. Ohjelma luotaa asioihin asiakasnäkökulmasta ja ohjelman juontavat Simo Heino ja Toni ”Protoni” Järvinen.

Keulahahmo- juttusarjan vieraat ovat jaksojen pääosassa. Keulahahmot ovat yhteistyökumppaneita, kummipelaajia, henkilökuntaa tai muulla tavoin kiinnostavia paikallisia henkilöitä. Tuomme podcastissa esiin ajankohtaisia ja kiinnostavia asioita asiakasomistajan näkökulmasta sekä maistelemme aina ”jakson juoman”.  Podcastiin sisältyy myös vinkkituokio eli asiantuntijaosuus, jossa perehdymme Keulan palvelumyyjien avulla mieltä askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi S-mobiiliissa, ABC mobiilissa ja S-Pankki -ja S-Business -palveluissa.

  • 04:24 – Ajankohtaiset asiat / Keulan Kannustajat -etukuponki, MM-kisaedut S-mobiilissa ja Keulan kesätyöntekijät
  • 09:53 – S-Business -yrityskortti / asiantuntijana myyntipäällikkö Tomi Vainionpää
  • 18:25 – Keulahahmo Rami Aarikka / Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka
  • 19:52 – Jakson 6. juoma Keulahahmon kanssa / Laitilan alkoholittomat Kukko-oluet sekä uutuuksista Mehuvichyt, juomia maistellaan pitkin jaksoa

Okcast JAKSO 6/ Spotify koko jakso >>
OKcast JAKSO 6 / YouTube koko jakso >>
OKcast JAKSO 6 / äänitiedosto koko jakso >>

Lue lisää: keula.fi/podcast