Osuuskauppa Keulan marketkaupan toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Kirsi Jeskanen 3.6.2024 alkaen


25.4.2024

Osuuskauppa Keulan hallitus on kokouksessaan 24.4.2024 nimittänyt marketkaupan toimialajohtajaksi yhteiskuntatieteiden maisteri (eMBA) Kirsi Jeskasen. Jeskanen siirtyy Keulaan Osuuskauppa PeeÄssän Kuopion Prisman prismajohtajan tehtävästä.

Kirsi on yli 20 vuoden aikana toiminut useissa eri tehtävissä Osuuskauppa PeeÄssässä sekä S-ryhmässä. Monipuolisen työuransa aikana Jeskanen on johtanut kaikkia S-ryhmän päivittäistavarakaupan ketjuja.

Ennen nykyistä tehtäväänsä prismajohtajana hän toimi seitsemän vuotta Osuuskauppa PeeÄssän kenttäpäällikkönä vastaten osuuskaupan S-market ja Sale ketjuista.

”Kiitän luottamuksesta ja olen todella iloinen päästessäni tekemään yhteistyötä yhdessä huippuosaavien keulalaisten kanssa. Uusien tehtävien rinnalla odotan pääseväni tutustumaan elinvoimaiseen rannikkokaupunkiin ja viehättävään vanhaan Raumaan. Osuuskauppa Keula saa minusta iloisella energialla marketkauppaa luotsaavan toimialajohtajan” Kirsi iloitsee.

”Toivotamme Kirsin lämpimästi tervetulleeksi Keulaan. Osuuskauppa Keulan market-toimiala on hyvässä kunnossa vuonna 2016 alkaneen investointiputken johdosta. Keulan osaava ja hieno henkilökunta on kehittänyt toimintaa pitkäjänteisesti. Keulan päivittäistavarakaupan markkinaosuus on kivunnut jo 53,9 %:iin eli Kirsi saa johdettavakseen motivoituneen joukkueen, joka on tottunut kilvoittelemaan menestyksestä.” toteaa toimitusjohtaja Mika Marttila

Lisätietoja: toimitusjohtaja Mika Marttila puh. 044 733 0210