Osuuskauppa Keulan ravintolat auki kesäkuun ensimmäisellä viikolla -turvallisuudesta huolehditaan erityistoimenpitein


20.5.2020

Osuuskauppa Keula avaa 1.6. alkavalla viikolla kaikki ravintolansa sekä Kortelan liikennemyymälän. Tehostetut turvallisuustoimet ja -järjestelyt mahdollistavat turvallisen asioinnin ja työskentelyn toimipaikoissa. Kaikessa toiminnassa noudatetaan tarkasti hallituksen antamia ohjeita.

Prismakeskuksen täydellisesti uudistetun ravintolamaailman Hesburger aukeaa heti maanantaina 1.6., kun Presso ja Pizza&Buffa avaavat torstaina 4.6.
Laitilassa Hesburger aukeaa 1.6., mutta muu Laitilan Tupa keskiviikkona 3.6.
Kahvila Talliketo ja Kortelan ABC liikennemyymälä palvelevat asiakkaita heti maanantaista 1.6. alkaen.
Äyhön Presso aukeaa keskiviikkona 3.6. ja Rauman Amarillo torstaina 4.6. Amarillon terassi avataan jo 3.6.

-Erityisen iloinen olen Prismakeskuksen ravintolamaailmasta, joka voidaan vihdoin avata asiakkaille täydellisen uudistuksen jäljiltä. Olemme saaneet upean ilmeen lisäksi reilusti uutta tilaa ja toimivamman ympäristön ravintolaamme, kertoo toimialajohtaja Tanja Paloluoto odottavissa tunnelmissa.

Kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa noudatetaan tehostettua hygieniaa sekä turvallista asiointia edistäviä toimenpiteitä, kuten kassapleksejä, etäisyydestä kertovia tarroja ja saatavilla olevaa käsidesiä. Henkilökunnalla on myös tarkka ohjeistus henkilökohtaiseen ja yleiseen hygieniaan, minkä lisäksi asiakkaita opastetaan eri tavoin turvalliseen asiointiin. Ravintoloissa asiakaspöydät ja istumapaikat sijoitellaan riittävillä turvaväleillä ja tuotteiden hygieeninen esillepano ja tarjoiluun liittyvien ohjeiden noudattaminen ovat keskeisessä roolissa. Noutopöydissä annostelemme ruoan valmiiksi asiakkaille. Myös terasseilla huolehditaan hygieniaohjeiden noudattamisesta ja varmistetaan asiakkaiden turvallinen asiointi.

-Ravintola Amarillon terassi avataan heti ensimmäisenä avauspäivänä ja toivotammekin niin raumalaiset kuin kaupungissa vierailevat asiakkaat kaupungin sydämeen. Teemme kovasti töitä, jotta asiakkaat voisivat viihtyä ja nauttia kesästä ravintoloissamme poikkeustilanteesta huolimatta, Tanja Paloluoto kuvailee.