Rento paikallinen kuunteluohjelma Keulan asiakasomistajille


6.2.2022

Osuuskauppa Keula tuottaa asiakasomistajien iloksi uuden kuuntelusarjan OKcastin. Ensimmäinen jakso julkaistiin tänään sunnuntaina 6.2. Keulan podcastin välityksellä voit tutustua mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin teemoihin vaihtuvien vieraiden kanssa.

Podcast on rento paikallinen viihdeohjelma kiireettömiin hetkiin esimerkiksi kotoiluun, liikunnan pariin tai autoiluun. Yksi jakso kestää reilun tunnin. Ohjelma luotaa asioihin asiakasnäkökulmasta ja ohjelman juontavat Simo Heino ja Toni ”Protoni” Järvinen.
Keulahahmo- juttusarjan vieraat ovat jaksojen pääosassa. Keulahahmot ovat yhteistyökumppaneita, kummipelaajia, henkilökuntaa tai muulla tavoin kiinnostavia paikallisia henkilöitä. Tuomme podcastissa esiin ajankohtaisia ja kiinnostavia asioita asiakasomistajan näkökulmasta sekä maistelemme aina ”jakson juoman”.  Podcastiin sisältyy myös vinkkituokio eli asiantuntijaosuus, jossa perehdymme Keulan palvelumyyjien avulla mieltä askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi S-mobiiliissa, ABC mobiilissa ja S-Pankki -palveluissa.
Ensimmäisen jakson Keulahahmo on Rauman teatterin johtaja Harri Natunen. Toisen jakson vieraaksi saapuu Lukon kummipelaaja Mikko Petman ja kolmanteen jaksoon saamme lahjakkaan mestaritekijän Niina Koivulan.

Jokaisessa jaksossa on myös kilpailu huippupalkinnoin! Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla Osuuskauppa Keulan Facebook -sivuille jaksoa tai lähettämällä mielipiteesi podcastista sähköpostilla osoitteeseen keula.palaute@sok.fi. Sekä Facebook-kommentit että sähköpostit ovat mukana arvonnassa.

Jakso 1.

  • 00:05 – OKcast -juontajien esittely /Simo Heino ja Protoni Järvinen
  • 05:54  OKcastin esittely /yrityspodcast Keulan asiakasomistajille
  • 08:40 – Jakson 1. kilpailu /ABC Car Wash Talliketo
  • 11:30 – Jakson 1. juoma /Presson Vihersmoothie
  • 15:05 – Ajankohtaiset asiat /Keulan kesätyöt, Prisman huoltopiste, Keulan vaalit, Menestysresepti -ohjelma
  • 25:40 – Vinkkituokio /ABC mobiilin asiantuntija Jarkko Nieminen
  • 36:25 – Keulahahmo /Rauman teatterin johtaja Harri Natunen

OKcast JAKSO 1. (äänitiedosto)>>
OKcast JAKSO 1. / Keulahahmo Harri Natunen (Youtube-video) >>

Podcast on verkossa julkaistu äänitallenne. Voit kuunnella podcast-jaksoja esimerkiksi matkapuhelimellasi. Voit ladata ohjelman yllä olevasta linkistä laitteellesi ja kuunnella ohjelman selaimen kautta. Sinun ei tarvitse kirjautua sisään Dropboxiin tai Googleen kuunnellaksesi (voit painaa mahdollisen ponnahdusikkunan ruksista pois). Löydät Osuuskauppa Keulan OKcastit myös Spotifystä (1.3.2022 alkaen) sekä Keulahahmo -osion videona YouTubesta.