Jatkoaika: Vanha S-Etukortti Debit säilyy maksuttomana syyskyyn loppuun – Visa Debit jatkossakin maksuton


23.2.2021

Vanhanmallinen S-Etukortti Debit muuttuu maksulliseksi 1.10.2021. Muutoksen voimaantuloon on tehty puolen vuoden lykkäys, jotta vallitsevassa tilanteessa säästytään turhilta ruuhkilta Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteillämme.

Muutos koskee vain vanhanmallisia S-Etukortti Debit -kortteja, joilla voi kerryttää Bonusta, maksaa ostoksia sekä nostaa ja tallettaa käteistä vain S-ryhmän toimipaikoissa. Muutos tehdään tietoturvasyistä eli asiakkaiden toivotaan vaihtavan kortit turvallisempaan vaihtoehtoon. Maksullisuus aktivoi asiakkaamme reagoimaan. S-Etukortti Visa pankki- tai luottokorttina tai niiden yhdistelmänä on kuukausi- ja vuosimaksuton kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville. Myös pelkästään bonusten keräämiseen soveltuva S-Etukortti Käteiskortti säilyy maksuttomana.

Lisätietoja S-Pankin kotisivuilta >>

Autamme sinua mielellämme valitsemaan parhaan vaihtoehdon vanhan korttisi tilalle. Voit varata ajan Keulan palvelupisteille Eurassa, Laitilassa ja Raumalla ajanvarauspalvelustamme >>