Täysin uudistettu Sale Lappi avaa ovensa laajennetuin aukioloin


29.4.2021

Osuuskauppa Keula on investoinut alkuvuonna erityisesti maaseutuun ja kylien palveluihin. Nyt Sale Lapin uudistus on valmis. Lähes miljoonan euron remontti onnistuttiin viemään läpi tiukassa aikataulussa ja kauppa avaa ovensa suunnitellusti tänään torstaina.

Uudistuksen keskiöön on nostettu asiakaskokemuksen parantaminen, tuotevalikoiman laajentaminen sekä energiatehokkuuteen panostaminen. Lapissa täysin uutta on aulan kahvilatila ja S-ryhmän uuden Sale-konseptin mukainen ilme. Asiakkaita palvellaan jatkossa myös laajennetuin aukioloin klo 7-22 ja sunnuntaisin klo 9-22.

Maaseudun Saleissa koetaan vahvaa yhteisöllisyyttä ja Keula haluaa tarjota monipuolisia palveluita lähellä asiakasta. Myymälän ilme noudattelee S-ryhmässä juuri uudistettua Sale-konseptin visuaalista ulkoasua.

-Olemme tuoneet Lapin Saleen uutena kahvilapalvelun eli asiakkailla on mahdollisuus nautiskella kahvit tässä kaupalla ja vaihtaa kuulumisia kaikessa rauhassa, kertoo marketkaupan toimialajohtaja Sami Junnila.

-Paistamme itse tuoreita lämpimäisiä ja tietenkin aulassa voi nauttia vaikka jäätelön tai lounassalaatin. Uskomme, että tämä on myös mökkiläisille ja vaikkapa Sammallahdenmäen retkeilijöille mukava lisäpalvelu, kuvailee Junnila.

Lapin Salen tiloissa jatkaa edelleen myös Postin palvelupiste. Erityisesti korona-aika on osoittanut, että postipalveluiden kysyntä on selvässä kasvussa ja palvelun pitää toimia sujuvasti ruuhka-aikaankin.

Asiakaskokemukseen ja asioinnin helppouteen on panostettu myös uusien pikakassojen avulla. Pikakassat mahdollistavat nopean ja joustavan asioinnin.

-Keulassa pikakassoja on testattu noin kaksi vuotta ja ne saavat asiakkailta jatkuvasti paljon kiitosta. Halusimme tuoda tämän mahdollisuuden myös Lappiin, toteaa toimialajohtaja Sami Junnila.

Salen kaikki esillepanot ja kalusteet on uudistettu, joten tuotevalikoimaa saadaan laajennettua uudistuksen yhteydessä sadoilla uusilla tuotteilla. Junnila kannustaa asiakkaita antamaan rohkeasti palautetta valikoimasta henkilökunnalle, jotta kauppaan saadaan toivottuja tuotteita myyntiin.

-Erityiskiitos myös upealle henkilökunnallemme, jonka ansiosta uudistus on onnistuttu viemään näin sujuvasti läpi, kiittää Junnila.