Palkansiirto


Vaihda S-Tili palkkatiliksi ja tienaa 30 €:n lahjakortti

Kampanja-aika 2.-30.9.2024

Siirrä palkkasi, eläkkeesi tai muu kuukausitulosi S-Pankin tilille Osuuskauppa Keulan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä. Saat 30 €:n arvoisen S-ryhmän lahjakortin, kun palkansiirto tehdään meille ensimmäistä kertaa.  Siirto tapahtuu valtakirjalla. Muistathan, että S-Pankin peruspankkipalvelut ovat asiakasomistajille täysin maksuttomia!

Palkansiirtokampanjaan liittyvän S-ryhmän lahjakortin saa vain Osuuskauppa Keulan palvelupisteiltä. Lahjakorttia ei voida antaa teknisistä syistä suorissa työnantajalle tehdyissä palkansiirroissa eikä muiden osuuskauppojen alueilla. Teemme samalla käynnillä sinulle palvelujemme hyötykartoituksen, jotta saat varmasti jatkossa kaikki edut itsellesi. Varaa palkansiirrolle tunnin aika s-pankki.fi/ajanvaraus tai poikkea vuoroasiointiimme (varaudu mahdolliseen ruuhkaan hetkittäin):

Rauman Prismakeskus 
ma-pe klo 9-17, la 9-13

Euran S-market
maanantaisin ja tiistaisin klo 9-17

Laitilan S-market
torstaisin klo 9-17

Palkansiirto -kampanjan sopimusehdot

  • Lahjakortti on lunastettavissa vain Osuuskauppa Keulan palvelupisteillä.
  • Palkan siirtäjä siirtää koko palkkansa, eläkkeensä, vanhempainpäivärahansa tai muun vastaavan kuukausitulonsa S-Pankkiin ensimmästä kertaa.
  • Tilisiirto/toistuvaissiirto toisesta pankista S-Pankkiin ei ole palkansiirto, josta annamme lahjakortin.
  • Palkan siirtäjä, jolla on esim. laina toisessa pankissa, voi kilpailuttaa lainansa meille tai tarvittaessa tehdä kuukausittain tilisiirron S-Pankin tililtä toiseen pankkiin.
  • Uusi asiakasomistaja saa uuden liittyjän mittavat edut, joten palkansiirtolahjaa ei erikseen anneta. Uuden liittyjän edut >>
Asiakasomistajuus kannattaa

Asiakasomistajuus on osuustoiminnallinen tapa tuottaa asiakasomistajille hyödyllisiä palveluita ja etuja. Niitä pystytään tarjoamaan järkevään hintaan, sillä osuustoiminta ei tähtää voiton maksimointiin. Siihen kuuluu läheisesti myös yhteiskunnallinen vastuu: alueellisesti toimivat osuuskaupat työllistävät, investoivat ja käyttävät toiminnan tulosta kukin oman alueensa hyväksi. Kun keskität ostoksesi, syntyvä hyöty palautetaan Bonuksena ja muina etuina asiakasomistajille – eli myös sinulle itsellesi.

Asiakasomistajuuden sääntöihin voit tutustua S-kanavalla >>