Anna asiakasomistajuus lahjaksi


Asiakasomistajuus joululahjaksi 2023

Osuuskauppa Keulan jäsenyys on toivottu ja ajaton lahja (arvo 100 €). Lahjan antaja saa meiltä vastalahjana 50 €:n lahjakortin S-ryhmään. Lahjaetu on voimassa 22.12. asti Rauman, Euran ja Laitilan Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankki -pisteillä:

Rauman Prismakeskus
ma-pe klo 9-17, la 10-16

Euran S-market
maanantaisin klo 9-17

Laitilan S-market
torstaisin klo 9-17

Anna asiakasomistajuus joululahjaksi -kampanjan sopimusehdot

 • Lahjaetu on lunastettavissa vain Osuuskauppa Keulan palvelupisteillä.
 • Lahjan antaja maksaa koko 100 €:n osuusmaksun asiointikäynnillään (50 €:n lahjakorttia ei voi käyttää osuusmaksuun).
 • Lahjan antaja saa samalla käynnillä 50 €:n S-ryhmän lahjakortin. Sen voi käyttää itse tai antaa lahjan saajalle.
 • Lahjan saajan nimi ja puhelinnumero talletetaan järjestelmään odottamaan lahjan saajan yhteydenottoa.
 • Lahjan antaja saa mukaansa väliaikaisen S-Etukortin sekä kirjeen toimintaohjeineen, jotka hän antaa lahjan saajalle.
 • Mikäli lahjan saaja ei halua liittyä asiakasomistajaksi, voidaan maksettu osuusmaksu pyynnöstä palauttaa lahjan antajalle vähennettynä lahjan antajan saamalla 50 € lahjakortilla.

Seitsemän hyvää syytä liittyä bonusjengiin

 • Liittymisedut: Uusi asiakasomistaja saa liittymislahjaksi aina rahanarvoisia uuden liittyjän etukuponkeja S-mobiiliin!
 • Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta, myös verkkokaupoissa.
 • Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 • Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai kesän tapahtumissa.
 • Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 • Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikoista saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.
 • Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia maksutapaetua, kun maksat ne S-Etukortti Visalla.

Asiakasomistajuus on osuustoiminnallinen tapa tuottaa asiakasomistajille hyödyllisiä palveluita ja etuja. Niitä pystytään tarjoamaan järkevään hintaan, sillä osuustoiminta ei tähtää voiton maksimointiin. Siihen kuuluu läheisesti myös yhteiskunnallinen vastuu: alueellisesti toimivat osuuskaupat työllistävät, investoivat ja käyttävät toiminnan tulosta kukin oman alueensa hyväksi. Kun keskität ostoksesi, syntyvä hyöty palautetaan Bonuksena ja muina etuina asiakasomistajille – eli myös sinulle itsellesi.

Asiakasomistajuuden sääntöihin voit tutustua S-kanavalla >>

Näin annat asiakasomistajuuden lahjaksi milloin tahansa:

 1. Tule Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteelle ja kerro, että haluat antaa asiakasomistajuuden lahjaksi
 2. Varaa mukaasi 100 €:n summa, jolla ostat palvelupisteeltämme S-ryhmän 100 euron lahjakortin. Lahjan saaja maksaa lahjakortilla osuuskaupan osuusmaksun. Lahjakortti säilytetään pankilla yhdessä saajan nimen ja yhteystietojen kanssa.
 3. Anna palvelupisteeltä saamasi lahjakirje sekä väliaikainen S-Etukortti lahjan saajalle haluamanasi ajankohtana.
 4. Lahjan saaja tulee asioimaan hänelle sopivana ajankohtana palvelupisteellemme lahjakirjeen ja väliaikaisen S-Etukortin kanssa, sillä liittyminen täytyy tehdä henkilökohtaisesti (mukaan: passi tai henkilökortti). Parhaiten liittyminen onnistuu varaamalla ajan etukäteen s-pankki.fi/ajanvaraus