Täysin uudistettu upea S-market Kortela on nyt valmiina asiakkaitaan varten. Laaja S-market-valikoima palvelee niin paikallisia asukkaita Rauman eteläpuolella kuin vilkasliikenteisen 8-tien ohikulkijoitakin. Erityisesti S-market Kortelassa on panostettu take away -tuotteisiin sekä monipuoliseen paistopistevalikoimaan.

S-market Kortela on avoinna 24 h vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa ostoksille!

Uudistustyöt kestävät kokonaisuudessaan noin vuoden – parkkialueella kesän aikana kaivuutöitä

Osuuskauppa Keula investoi määrätietoisesti toimipaikkaverkostoonsa. Erityishuomiota kiinnitetään uuden rakentamisen rinnalla vanhojen kiinteistöjen perusparantamiseen energiatehokkaiksi, päästöttömiksi ja modernia tekniikkaa käyttäviksi yksiköiksi. Keulan uusin investointi kohdistuu Äyhön liikekeskukseen, jossa uudistus- ja perusparannustyöt käynnistyvät maanantaina 20.5.2024.  Äyhön liikekeskuksen talotekniikan kokonaisuudistus ja ABC-aseman uusiminen kestävät kokonaisuudessaan noin vuoden ajan. Työt käynnistyvät tankkausasemalta ja erilaisia pihan kaivuutöitä suoritetaan koko kesän 2024 ajan. Osa töistä suoritetaan kesällä 2025.

Uusi ABC- tankkausasema valmistuu elokuussa –  uutuutena Eko E85 sekä sähkölataus

ABC Äyhön tankkausasema suljetaan maanantaina 20.5., kun aseman purkutyöt käynnistyvät. Uudistustöiden kesto on arviolta 12-13 viikkoa, joten uudistettu asema pyritään saamaan auki elokuun aikana. Äyhön uudelle asemalle saadaan uutena polttoainelaatuna toivottu Eko E85. Lisäksi saatavilla ovat tutut tankkauslaadut E95, E98 ja Smart diesel. Samassa yhteydessä asemalle rakennetaan ABC-sähkölatauspiste.

Äyhön uuden suurteholatausaseman DC-kokonaisteho on 200kW, dynaaminen tehonjako kahdelle CCS-latauspisteelle. Latauspistekohtainen teho on max. 150 kW (400V) / 200 kW (800V). Lisäksi asemalta tulee löytymään 2 x Type2 peruslataus, max. 22 kW. Latauspisteelle asennetaan myös korttimaksupääte.

Uudistustyöt koskettavat Äyhöllä ensisijaisesti pihaa ja parkkialuetta. Asiakkaita pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta kaivuualueiden läheisyydessä. Äyhön S-market, Presso ja muut liikekeskuksen yksiköt palvelevat uudistustöiden ajan mahdollisimman normaalisti.

 

Osuuskauppa Keula laajentaa ruoan verkkokaupan robottikuljetuksia toukokuun aikana Raumalla Kalliokadun ja Monnankadun Saleihin. Uusina paikkakuntina mukaan Kauttua ja Laitila.

Osuuskauppa Keula ja virolainen Starship Technologies solmivat vuosi sitten keväällä yhteistyösopimuksen robokuljetuksista Raumalla. Kuljetukset saatiin aloitettua viime vuoden syyskuussa ja ne saivat heti alkuun suuren suosion. Hyvien kokemusten perusteella robottikuljetukset laajenevat Rauman keskustassa Kalliokadun Saleen ja kaupungin eteläpuolella Monnankadun Saleen, jonka jälkeen robokuljetukset kattavat lähes koko Rauman keskusta-alueen.

Raumalla saadun hyvän vastaanoton perusteella robottikuljetukset on päätetty ottaa käyttöön myös Kauttuan ja Laitilan Saleissa.

– Robokuljetusten myötä tuomme Kauttuan ja Laitilan asiakasomistajille täysin uudenlaisen palvelun. Sähköllä toimivat robokuljetukset ovat helppo ja nopea tapa tehdä ruokaostoksia kertoo ryhmäpäällikkö Emmi Palm.

– On hienoa, että voimme laajentaa palveluitamme uusiin kauppoihin Raumalla. Se tarkoittaa, että robotit ovat tehneet Raumalla hyvää työtä ja että ihmiset pitävät paikallispäästöttömiä ja autonomisia kuljetuspalveluja hyödyllisinä tehdessään päivittäisiä ostoksiaan, sanoo Sandra Beaumont, Starship Technologiesin Euroopan liiketoiminnan kehitysjohtaja.

Salessa nopeus ja helppous ovat arkipäivää

Robokuljetukset tilataan S-kaupat-mobiilisovelluksen kautta. Salen henkilökunta pakkaa tilatut ostokset ja lastaa ne robotin kyytiin. Kuljetusta voi seurata sovelluksen kautta reaaliaikaisesti ja asiakas saa lisäksi ilmoituksen puhelimeensa tilauksen saavuttua perille. Robotin päällä oleva kansi aukeaa sovelluksen avulla. Robotit toimittavat tilauksia noin parin kilometrin säteellä Sale-myymälästä ja tilaukset tulevat jopa tunnissa perille.

Robotti käyttää tekoälyä sopivan kuljetusreitin suunnitteluun. Reitti kulkee jalankulkijoille tarkoitettuja väyliä pitkin ja robotti tunnistaa mahdolliset esteet sekä ihmiset ja ajoneuvot ja osaa toimia liikenteessä. Robotit ajavat 99 prosenttia ajasta itsenäisesti, mutta ihmiset tarkkailevat niiden toimintaa ja voivat ottaa hallinnan itselleen koska tahansa.

Faktoja kuljetusroboteista

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Keula

ryhmäpäällikkö Emmi Palm puh. 050 360 3943

ryhmäpäällikkö Miikka Koskinen puh. 040 737 2829

Osuuskauppa Keulan hallitus on kokouksessaan 24.4.2024 nimittänyt marketkaupan toimialajohtajaksi yhteiskuntatieteiden maisteri (eMBA) Kirsi Jeskasen. Jeskanen siirtyy Keulaan Osuuskauppa PeeÄssän Kuopion Prisman prismajohtajan tehtävästä.

Kirsi on yli 20 vuoden aikana toiminut useissa eri tehtävissä Osuuskauppa PeeÄssässä sekä S-ryhmässä. Monipuolisen työuransa aikana Jeskanen on johtanut kaikkia S-ryhmän päivittäistavarakaupan ketjuja.

Ennen nykyistä tehtäväänsä prismajohtajana hän toimi seitsemän vuotta Osuuskauppa PeeÄssän kenttäpäällikkönä vastaten osuuskaupan S-market ja Sale ketjuista.

”Kiitän luottamuksesta ja olen todella iloinen päästessäni tekemään yhteistyötä yhdessä huippuosaavien keulalaisten kanssa. Uusien tehtävien rinnalla odotan pääseväni tutustumaan elinvoimaiseen rannikkokaupunkiin ja viehättävään vanhaan Raumaan. Osuuskauppa Keula saa minusta iloisella energialla marketkauppaa luotsaavan toimialajohtajan” Kirsi iloitsee.

”Toivotamme Kirsin lämpimästi tervetulleeksi Keulaan. Osuuskauppa Keulan market-toimiala on hyvässä kunnossa vuonna 2016 alkaneen investointiputken johdosta. Keulan osaava ja hieno henkilökunta on kehittänyt toimintaa pitkäjänteisesti. Keulan päivittäistavarakaupan markkinaosuus on kivunnut jo 53,9 %:iin eli Kirsi saa johdettavakseen motivoituneen joukkueen, joka on tottunut kilvoittelemaan menestyksestä.” toteaa toimitusjohtaja Mika Marttila

Lisätietoja: toimitusjohtaja Mika Marttila puh. 044 733 0210

Vanhan kaupan loppuunmyynti maanantaina ja tiistaina

Osuuskauppa Keulan hallitus hyväksyi vuosi sitten noin yhdeksän miljoonan euron investointisuunnitelman Eurajoelle. Uuden S-marketin rakennustyöt ovat sujuneet aikataulussa ja kaupan avajaisia päästään viettämään tulevana torstaina kello 10.

S-marketin neliöt kaksinkertaistuvat aiempaan, parkkitila moninkertaistuu, valikoima laajenee ja uusi ruokatori palvelee laajasti myös lounas- ja kahvila-asiakkaita. Energiatehokkuus on viety erinomaiselle tasolle A-luokkaan ja uusia työpaikkoja Eurajoelle saatiin laajennuksen myötä kahdeksan. Pihalla palvelevat jo asiakkaita uusi ABC:n tankkauspiste, latausasema ja ABC Carwash. Lisäksi kiinteistössä on erillisiä vuokratiloja.

Eurajoen vanha 24-vuotias kaupparakennus palvelee asiakkaita vielä tämän viikon 16 alkupuoliskolla. Loppuunmyynti käydään maanantain ja tiistain aikana sen mukaan, miten tuotteet loppuvat.

Uusi S-market tarjoaa asiakkaille tilavan ja selkeän myymälän nykyaikaisilla kalusteratkaisuilla ja palveluilla. Kivikylän palvelutiski palvelee huomattavasti aiempaa laajemmin maanantaista lauantaihin. Kotilounasta ja kahvilatuotteita voi nauttia paikan päällä tai noutaa mukaan.

S-kaupat.fi -verkkokaupan ruokaostokset ovat noudettavissa helposti sisäänkäynnin yhteydessä olevista noutolokerikoista. Lisäksi aulasta löytyvät laajoin aukioloajoin Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit.

-Olen äärimmäisen tyytyväinen ja ylpeä Eurajoen uusista palveluista. Meille voi tulla nauttimaan ihka uuden kaupan loistosta ja tehdä takuulla kilpailukykyiseen hintaan ostoksia. Valikoima on tuplattu ja pihalle voi tulla parkkiin vaikka Valtralla! Sinne kyllä mahtuu, kehuu Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila.

 

Eurajoen S-market tarjoaa työtä 26 tekijälle

Laajennetut palvelut tarkoittavat myös tarvetta lisätä myymälähenkilöstöä. Eurajoelle rekrytoitiin alkuvuodesta kahdeksan uutta työntekijää. Yhteensä marketpäällikkö Jussi Suomisen luotsaamalla kaupalla tulee työskentelemään 26 vakituista henkilöä. Lisäksi tarvitaan kausityövoimaa esimerkiksi kesäisin.

-Uuden S-market -konseptin mukaiseen myymälään tulee paikkakunnan suurin ruokatori ja kahvila. Lounasta voi nauttia S-marketin ruokatorin yhteyteen valmistuvassa lounaskahvilassa.

 

A-luokan energialuokitus ja modernia tekniikkaa

Uuden kiinteistön urakoinnista vastasivat Maarakennus Jalonen Oy, Rauman RS-Rakennus Oy, Sähköurakointi Simpanen, Satatech Talotekniikka Oy, LTV-Putki Oy sekä LVI-Säätölaitepalvelu Mäkinen Oy. Rakennuksen koko on lähes 3000 neliötä (myyntiala 1912 neliötä, koko kiinteistöala 2860 neliötä) eli 2,5-kertainen vanhaan nähden.

Uuden myymäläkiinteistön katolle saadaan aurinkovoimala, jonka kokonaisteho on lähes 150 kWp. Valaistus on toteutettu led-valaisimilla ja hinnat näkyvät modernisti sähköisillä etiketeillä. Eurajoen S-market on oman toimintansa osalta hiilineutraali yksikkö.

-Talo -ja kylmäteknisen järjestelmän sydän on energiakaivokenttä, eli kymmenen marketin alle rakennettua 260-metristä maalämpökaivoa. Talviaikaan maalämpökaivoista otetaan maalämpöpumpun tarpeisiin lämpöenergiaa ja kesällä samoihin kaivoihin puolestaan ladataan ylimääräistä kaupan kylmäjärjestelmän lauhde-energiaa, selvittää SOK Kiinteistöässän energiamanageri Turo Mikkola.

Merkittävä osa Eurajoen S-marketin lämmitysenergiasta saadaan kaupan kylmäjärjestelmän lauhde-energiasta (jopa 80 – 85 %). Loput energiatarpeesta katetaan maalämmöllä sekä mahdollisissa häiriötilanteissa sähkökattilalla, joiden käyttämä sähkö on päästötöntä.

 

Lisätiedot:   toimitusjohtaja Mika Marttila, puh. 044 733 0210

Bonusta jaettiin ennätykselliset 7,9 miljoonaa, joka on 1,5 miljoonaa enemmän kuin viime vuonna

Osuuskauppa Keulan juhlavuosi ylsi monella mittarilla historiallisiin ennätyksiin. Tärkeimpänä ennätyksenä voidaan pitää asiakasomistajien saamaa Bonusta. Keula jakoi bonuskumppaniensa kanssa omistajilleen Bonusta ennätykselliset 7,9 milj. € vuonna 2023, joka on lähes puolitoista miljoonaa enemmän kuin vuosi sitten (6,4 milj. €). Myös asiakasomistajien määrä nousi uuteen ennätykseen. Vuoden 2023 lopussa asiakasomistajia oli Keulassa yhteensä 32 605. Asiakasomistajia liittyi Keulaan 1635 kpl, joista kokonaan uusia vihreän kortin käyttäjiä 1205.

-Lokakuu 2023 oli asiakasomistajille erityisen palkitseva, kun Osuuskauppa Keula maksoi Bonuksen tuplana koko kuukauden ajalta tehdyistä ostoksista. Kovimmilla keskittäjillä bonusprosentti nousi jopa 10 prosenttiin. Tuplabonusviikkoja juhlittiin Keulassa myös maaliskuussa sekä kesä-heinäkuun vaihteessa 2023, muistelee toimitusjohtaja Mika Marttila juhlavuoden kohokohtia.

Juhlavuotta 120-vuotias Keula vietti monin tavoin asiakasomistajiensa kanssa. Tammikuussa nautittiin Lumen -valotaidetapahtuman yhteydessä hernekeittoa Kalatorilla ja lokakuun 120-vuotisjuhlapäivänä syötiin munkkikahvit jokaisessa yksikössä. Olimme lisäksi tukemassa mittavasti eri puolilla Keulan toimialuetta järjestettyjä kulttuuri- ja urheilutapahtumia, joihin asiakasomistajat pääsivät joko täysin ilmaiseksi tai muita edullisemmilla hinnoilla. Juhlan kunniaksi asiakasomistajille tarjottiin myös erityisetuja niin S-mobiilissa kuin muissakin kanavissa. Lisäksi kuukausittain arvottiin erilaisia palkintoja kaikkien S-Etukorttia käyttäneiden kesken ja joulukuun kruunasi maksutapaetuarvonta, jonka päävoittona oli 1200 €. Juhlavuosi ylitti odotukset ja kiitosta on saatu paljon.

Osuuskaupan strategian keskiössä on asiakasomistajuus ja työskentely sen eteen, että asiakasomistajien hyötyä sekä palkitsemista kehitetään jatkuvasti. Keskeinen tekijä asiakasomistajahyödylle on kattava ja hyvin hoidettu toimipaikkaverkosto. Suurimpana yksittäisenä investointina tällä hetkellä on huhtikuussa 2024 valmistuva Eurajoen uusi S-market.

-Olemme viime vuosina investoineet miljoonia euroja olemassa olevan verkoston kehittämiseen. Pelkästään vuonna 2023 investoinnit olivat 6,6 miljoonaa euroa, laskee Marttila.

Toimipaikkaverkostoon ja palveluihin tehtyjen investointien lisäksi asiakasomistajat hyötyvät myös Keulan kilpailukykyisistä hinnoista ja kattavasta valikoimasta. Vertailemme hintojamme kilpailijoihimme joka kuukausi laajalla ruokakorilla. Vertailuista saadut tiedot osoittavat, että asiakasomistajamme ovat saaneet edullisimman ruokakorin joka kuukausi keskittämällä ostoksensa Osuuskauppa Keulan kauppoihin.

Palveluiden kehittämisessä ison huomion sai viime vuonna verkkokaupan kehittäminen, kun sympaattiset kuljetusrobotit saapuivat kaupunkiin syyskuussa ja rilaisia noutopisteitä lisättiin entisestään.

Taloudellisessa mielessä Keulan 120 toimintavuosi oli myös onnistunut. Osuuskaupan liikevaihto sekä tulos olivat mittaushistorian parhaat. Liikevaihtoa kertyi 184,2 milj. euroa ja operatiivinen tulos ylsi 6,2 milj. euroon.  Yhteenvetona voidaan todeta, että vuosi 2023 oli erittäin hyvä vuosi Keulalle ja sen asiakasomistajille. 120-vuotias osuuskauppa on varsin virkeässä kunnossa ikäisekseen.

Osuuskauppa Keulan Vuosikertomus 2023 >>

 

Osuuskauppa Keula on laajentanut palveluitaan Rauman Prismassa avaamalla kukkakaupan kodin- ja sisustusosaston yhteyteen. Keulan Kukkamerestä saat persoonalliset paikan päällä sidotut kimput ja asetelmat.

Keulan Kukkameri palvelee:

ma-pe klo 8-19
la klo 8-18
su klo 10-18
Tervetuloa kukkaostoksille!

 

 

Keulan paikalliset ja ajankohtaiset lehti-ilmoitukset löytyvät keula.fi etusivun alalaidasta kohdasta ”tästä ilmoitimme” aina keskiviikosta sunnuntaihin.

Prisma ja Kivikylä ilmoittavat keskiviikkoisin Raumalaisessa. S-market ilmoitus on vaihtelevasti torstaisin Satakunnan Kansassa.

Netissä on myös monenlaisia tarjoussivustoja, jotka eivät ole Osuuskauppa Keulan hallinnoimia, joten näiden sivustojen tiedot saattavat olla vääriä.

Siirry sivulle keula.fi/kannustajat>>

S-mobiilissa Keulaetuja joka kuukausi

Lataamme S-mobiiliin rahanarvoisia etuja joka kuukausi. Edut  ovat voimassa kuun ensimmäisestä päivästä viimeiseen päivään. S-mobiiliedut lunastetaan yksikön palvelukassalla (ei lunastettavissa itsepalvelukassoilla) henkilökohtaisesti. S-mobiilin omiin suosikkeihin voi tallettaa suosikkiedut kirjanmerkki-ikonilla kassa-asioinnin nopeuttamiseksi.

S-mobiilin kuukausiedut ovat  yksiköidemme tavanomaisia hintaetuja suurempia, joten ne tulee lunastaa kertakäyttöisellä etukupongilla siinä yksikössä, jonne etu on S-mobiilissa merkitty.

S-mobiilin edut saa käyttöön lataamalla apin älypuhelimen sovelluskaupasta. Tarvitset käyttöönottoon verkkopankkitunnukset. S-mobiili on asiakasomistajille ja talouden muille perheenjäsenille maksuton. Keulaedut ovat kaikkien S-mobiilikäyttäjien lunastettavissa. Lisätietoja S-mobiilista >>

Mikäli tarvitset apua S-mobiilin kanssa, autamme sinua mielellämme Keulan asiakaspalvelussa puh. 02 833 0220 tai Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteillämme Eurassa, Laitilassa tai Raumalla. Prismakeskuksen palvelupisteen vuoroasiointi on avoinna ma-pe 9-17 sekä la 10-16. Kaikkien yksiköiden ajanvaraus: s-pankki.fi/ajanvaraus>>