Kiitos arvoisat asiakkaamme suosittelusta 💚
Suomen parasta S-Pankkipalvelua saa Keulan palvelupisteillä.
S-Pankki palkitsi Osuuskauppa Keulan valtakunnan parhaasta asiakaskokemuksesta vuonna 2022. Mittaustyökaluna arvioinnissa käytettiin NPS-mittausta eli asiakkaiden suositteluhalukkuutta. Palveluitamme suosittelee lähes 9/10 asiakkaasta.
Tervetuloa asioimaan juhlivaan Osuuskauppa Keulaan!
Kuvassa palvelupäällikkö Inga Laaksonen.

Tervetuloa ässäläiseksi 120 vuotta juhlivaan Osuuskauppa Keulaan! Meillä kesätyöntekijät hoitavat monipuolisia työtehtäviä niin kaupoissa, ravintoloissa kuin liikennemyymälässäkin.

Töitä on tarjolla koko kesäksi toukokuusta syyskuuhun. Innokkaimmat jatkavat työskentelyä osa-aikaisina myös talvella. Työvuorot sisältävät aamu-, päivä- ja iltavuoroja niin arkena kuin pyhänäkin toimipaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.

Kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Työtä tehdään tiimeissä toisia auttaen ja opastaen. Osuuskauppa Keulan kesätöissä menestyy reippaalla ja positiivisella asenteella, joka näkyy niin asiakkaille kuin työkavereillekin.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Innokkuutta, joustavuutta ja halua oppia uutta
• Positiivista ja avointa asennetta
• Huolellista ja reipasta otetta työntekoon
• Halua tehdä töitä vaihtelevasti eri vuoroissa
• Kykyä huomioida muut ihmiset

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
• Mielenkiintoisia työtehtäviä ja tekemisen meininkiä
• Vastuullisen ja luotettavan työnantajan
• Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää itseäsi
• S-ryhmän kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut, jotka saa työntekijän koko asiakasomistajaperhe
• Asiakasomistajuuden lahjaksi, mikäli olet 16-21 -vuotias, liittymislahjan arvo on 100 €

NÄIN HAET KESÄTÖITÄ
Osuuskauppa Keulassa kesätöitä löytyy koko kesäksi. Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy. Valinnat vahvistetaan aina kirjallisella työsopimuksella.

Kaupan ja ravintola-alan yksiköihin on omat hakunsa. Lisäksi koululaiset voivat hakeutua Keulaan kahden viikon tutustumisjaksolle omalla erillishaullaan. Kaikkia paikkoja haetaan sähköisellä hakemuksella.

Täytäthän oman hakemuksesi viimeistään 28.2.2023. Siirry hakemussivulle > Työpaikat – KEULA

 

 

Osuuskauppa Keula tukee paikallisten seurojen ja yhdistysten työtä vuosittain 25 000 euron yhteispotilla. Tukisumman jakautumisesta 25 seuran kesken päättävät asiakasomistajat. Osuuskauppa Keula nosti vuosittaista tukisummaansa merkittävästi vuonna 2020 koronapandemian vaikutusten myötä. Tukisumma on sen jälkeen säilytetty 25 000 eurossa. Sama summa on jaossa myös juhlavuonna 2023.

Vuoden 2022 Kannustajat-seuroille maksetaan tukea Keulan asiakasomistajien lunastamien S-mobiilin etukuponkien perusteella. Jokainen asiakasomistaja voi lahjoittaa oman tukensa haluamalleen seuralle lunastamalla etukupongin Keulan kaupassa. Seurat valittiin Kannustajiin kahdeksi vuodeksi 2022-2023. Asiakasomistajat voivat siis kannustaa samoja seuroja myös juhlavuonna 2023. Juhlavuonna etukuponki on lunastettavissa joka kuukausi!

Tukisumma jakautui vuonna 2022 seuraavasti / €

FC Rauma ry 2127,00
Rauman VPK nuoriso-osasto ry 1994,00
Rauman Cheerleading ry 1773,00
Rauman Naisvoimistelijat ry 1728,00
Pallo-Iirot ry 1551,00
Rauman Salba ry 1507,00
Säkylän Urheilijat ry 1374,00
Fera ry 1285,00
Rauman Poikasoittokunnan Tuki ry 1285,00
Rauman Voimailijat ry 1285,00
Laitilan Jyske pesäpallo ry 931,00
Pyhärannan Myrsky ry 886,00
Rauman Lukko ry 842,00
Lapin Narvi-Pallo ry 798,00
Eurajoen Veikot ry 665,00
Rasti-Lukko ry 665,00
Rauman Uimaseura ry 665,00
Fikuleeri ry 532,00
Laitilan Jyske ry 532,00
Lapin Salama ry 532,00
Rauman Seudun Urheiluampujat ry 532,00
Rauman Urheilijat ry 488,00
Kodisjoen Kaiku ry 399,00
Eurajoen Nuorisosoittokunnan tuki ry 310,00
Rauma Golf ry 310,00

 

Yhtä arkea ja juhlaa vuodesta 1903

Mitä jos meillä olisi kauppa, jonka omistaisimme itse?
Näin tuumattiin vuonna 1903, kun raumalainen Otto Palen kutsui 27. lokakuuta 30 käsityöläisten ja ammattiväen edustajaa koolle Raittiusyhdistyksen rakennukseen Kalatorin kulmassa. Tämän yksimielisen kokouksen tuloksena perustettiin Rauman Osuuskauppa. 

Osuuskauppaväen suurena haaveena oli oman liikerakennuksen saaminen Raumalle. Osuuskauppa ostikin 26.3.1906 päivätyllä kauppakirjalla Kalatorin Kauppakadun puoleisesta kulmauksesta kaupungin komeimpiin kuuluvan talon omistukseensa. Vuonna 1913 Rauman Osuuskaupalla oli jo yhdeksän myymälää. 

Osuuskauppa Keula syntyy
Eurajoen, Lapin ja Hinnerjoen Osuuskaupat sulautuivat Rauman Osuuskauppaan vuonna 1966. Uusi Osuuskauppa sai nimekseen Keula. Me asiakasomistajat omistamme tämän osuuskaupan tänäkin päivänä ihan itse. Osuuskauppa Keulan toimialue laajeni entisestään 1981, jolloin Euran, Kiukaisten ja Säkylän alueella toimiva Lännen Osuuskauppa sulautui Keulaan Kiukaista lukuun ottamatta. Vuonna 1992 Keula laajensi toimialueensa Laitilaan, kun S-market Artturin toiminta siirtyi Keulalle. 

Tutustu kaikkiin juhlavuoden etuihin ja tapahtumiin täältä>>

 

Kolmatta kertaa Raumalla järjestettävä Lumen-valotaidetapahtuma tuo tulevana talvena valoa joulun jälkeiseen aikaan. Lumenin avajaisia vietetään uudenvuodenaattona 31.12. ja tapahtuma kestää loppiaisviikonloppuun 7.1.2023 asti. Tapahtumapaikkoina ovat kaupungintalon sisäpiha sekä Kalatori.

– Tarjolla on monenlaista mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Olemme luomassa näyttävää, elämyksellistä ja historiaa henkivää kokonaisuutta, joka luo iloa ja tunnelmaa raumalaisille ja Raumalla vieraileville, Lumenin tuottaja Annukka Ketola lupaa.

Lumen-valotaidetapahtuman toteuttavat yhteistyössä Rauman kaupunki, Rauman Energia ja Osuuskauppa Keula.

– Edessämme on poikkeuksellinen talvi. Sähkön hinta on korkealla, jopa sähköpula on mahdollinen ja kansalaisia on kannustettu energiansäästötalkoisiin. Tästä syystä jouduimme tänä vuonna pohtimaan erityisen tarkasti Lumen-tapahtuman jatkoa. Lumenin sähkönkulutus on kuitenkin vähäinen ja katsoimme siitä olevan runsaasti iloa talven pimeyteen, joten haluamme olla osaltamme tuomassa hyvää mieltä ihmisille, Rauman Energian toimitusjohtaja Marko Haapala toteaa.

– Osuuskauppa Keula viettää ensi vuonna 120-juhlavuottaan. Toimintamme alkoi juuri Kalatorilta, joten olemme mielissämme, että voimme aloittaa juhlavuotemme vieton tutusta paikasta ja samalla luoda raumalaisille ilon kokemuksia valotaiteen merkeissä, Osuuskauppa Keulan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio iloitsee.

Lumen 2023 -tapahtumaa suunniteltaessa on kiinnitetty huomiota erityisesti energia-asioihin. Valaistukset toteutetaan energiatehokkaasti led-valoin, teosten määrää on aikaisemmista vuosista vähennetty ja tapahtuma-aikaa on hieman tiivistetty.

– Myös kodeissa säästyy sähköä, kun lähdetään yhdessä raikkaaseen talvi-ilmaan nauttimaan valotaiteesta ja sammutetaan ulkoilun ajaksi valot ja sähkölaitteet, Annukka Ketola muistuttaa.

 

Lisätietoja antavat:

Annukka Ketola, Lumen valotaidetapahtuman tuottaja, puh. 040 735 3972
Marko Haapala, toimitusjohtaja, Rauman Energia, puh. 044 339 9710
Johanna Sainio, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö, Osuuskauppa Keula, puh. 050 348 7502
Risto Kupari, museo- ja kulttuurijohtaja, Rauman kaupunki, puh. 044 793 3520

Osuuskauppa Keula lahjoitti Turun kauppakorkeakoululle 10 000 euroa verkkokaupan professuuriin. Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila luovutti lahjasumman perjantaina 7.10. yliopiston dekaani Markus Granlundille. Verkkokaupan kehittäminen on yksi S-ryhmän tärkeimmistä painopistealueista ja päivittäistavarakaupan verkkoliiketoiminta on paikallisesti Keulassa nopeiten kasvava liiketoiminta-alue.

– Päivittäistavarakaupan markkinajohtajana haluamme pysyä kehityksen kärjessä myös verkkoliiketoiminnan puolella, summaa Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila.

Kuvassa: Mika Marttila (oik.) ja Markus Granlund

Rauman Prisman Huoltopisteen uutena palveluna kuljetukset ja asennukset isoille kodinkoneille kuten televisioille, pyykinpesukoneille, jääkaapeille ja pakastimille. Palveluista S-Etukortilla Bonusta jopa 5 %. Tutustu hinnastoon ja kysy lisää myymälästä.

Lisätiedot ja hinnasto

Osuuskauppa Keula avaa asiakasomistajilleen uuden ”kerää ja skannaa” -palvelun Rauman Prismassa. Palvelumallissa asiakas kerää ostoksensa suoraan ostoskasseihin ja skannaa ne itse jo myymälää kiertäessä. Lopuksi ostokset maksetaan tulostuskuitin avulla ilman perinteistä kassavaihetta. Palveluun on oltu S-ryhmän pilottikohteissa erittäin tyytyväisiä.

S-ryhmä haluaa tarjota asiakkailleen erilaisia asiointitapoja: verkkokauppa, pikakassa, perinteinen linjakassa sekä ”kerää ja skannaa” muodostavat kokonaisuuden, josta jokainen voi löytää itselleen sopivan asiointitavan.

Ostoskierroksen aikana käytettävät itseskannauspalvelut ovat suosittuja esimerkiksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Näissä maissa paikoin jopa puolet asiakkaista skannaa ostokset jo niitä kerätessään.

– Kerää ja skannaa -mallia on testattu S-ryhmän pilottikohteissa parin vuoden ajan ja palaute on ollut erittäin positiivista. Asioinnin helppous, sitä se on eli totta kai mekin haluamme näin hyvän jutun meille Raumalle, toteaa toimialajohtaja Sami Junnila.

Uusia asiointimalleja etsitään aktiivisesti helpottamaan kiireisten ihmisten arkea. Teknologia mahdollistaa nykypäivänä uudenlaisen tavan asioida myös kivijalkaliikkeissä. Esimerkiksi viime vuosina kauppoihin tuodut pikakassat on otettu positiivisesti vastaan niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin puolelta.

– Henkilökunta on tyytyväistä ja innoissaan uusista palvelumalleista. On hyvä muistaa, että tässä pystytään myös monipuolistamaan kaupan henkilökunnan työtehtäviä, kertoo Rauman Prisman palvelupäällikkö Rita Sippola.

– Meillä alkaa olla työvoimapulaa myös kaupoissa, joten kenenkään ei tarvitse olla huolissaan työpaikkojen vähenemisestä. Työntekijät jaksavat työssään paremmin, kun tehtävät ovat monipuolisempia, lisää Junnila.

Palvelua kiittävät erityisesti ison ostoskorin asiakkaat

Sisäänkäynnin luokse sijoitetaan käsiskannerit ja ohjeet palvelun käyttämiseen. Henkilökunta opastaa rekisteröitymisessä ja laitteen käytössä. Asiakas nappaa sisäänkäynniltä mukaansa käsiskannerin ja skannaa ostoksensa sitä mukaa kun kerää niitä ostoskassiin. Pikakassojen luota löytyy käsiskannerin palautuspiste. Palautuksen yhteydessä tulostetaan koontikuitti, joka maksetaan normaalisti kassalla. Kassalla siis skannataan sutjakasti vain yksi viivakoodi, vaikka ostoksia olisi kertynyt monta kassillista.

Kassalla jää kokonaan yksi vaihe pois, kun tavaroita ei tarvitse erikseen purkaa ja pakata uudelleen. Positiivisessa palautteessa korostuvat helppous, nopeus sekä se, miten henkilökunta on apuna uuden palvelun käytössä.

Palvelun saa käyttöönsä, kun näyttää myymälän sisäänkäynnin luona olevan kalusteen lukijalle S-Etukorttia. Ensimmäisellä kerralla hyväksytään käyttöehdot, seuraavilla pelkkä S-Etukortin vilautus vapauttaa käsiskannerin. Palvelu on suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille.

 

Lisätiedot:
toimialajohtaja Sami Junnila, puh. 044 072 1373

Oletko valmistunut hiljattain ammattikorkeakoulusta tai juuri valmistumassa? S-Päällikkö-valmennus on erinomainen mahdollisuus soveltaa oppimaasi käytäntöön ja kouluttautua samalla market- ja ravitsemiskaupan esihenkilön tehtäviin.

Voit hakea valmennukseen myös muulla ammatillisella tutkinnolla, kuin AMK-tutkinnolla, jos sinulla on vähintään kaksi vuotta työkokemusta palvelualalta.

S-Päällikkö-valmennus on vahvasti käytäntöön nojaavan tapa oppia. Valmennuksen aikainen työnkierto antaa sinulle erinomaisen kokonaiskuvan liiketoiminnan eri työtehtävistä ja niiden vaikutuksesta tavoitteiden saavuttamiseen. Samalla opit omista vahvuuksistasi ja kiinnostuksen kohteistasi, mikä auttaa sinua suuntautumaan itsellesi parhaiten sopivalle toimialalle.

Työssäoppimisen lisäksi valmennus sisältää myös verkko-opintoja, oppimistehtäviä ja lähijaksoja, joiden aikana eri alueosuuskauppojen S-Päällikkö-valmennettavat kerääntyvät yhteen opiskelemaan päällikön työssä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä tutustumaan muiden alueosuuskauppojen toimintaan. Lähijaksot ovat erinomainen tilaisuus verkostoitua S-ryhmään jo valmennuksen aikana.

S-Päällikkö-valmennus antaa sinulle hyvät valmiudet toimia erilaisissa osuuskaupan esihenkilön tehtävissä. Valmennuksen tavoitteena on, että valmennettava työllistyy tulevaisuudessa Osuuskauppa Keulan tulosvastuullisiin tehtäviin, kuten marketpäällikön, ABC-liikennemyymäläpäällikön tai ravintolapäällikön tehtäviin.

S-Päällikkö-valmennus kestää reilun vuoden, alkaen marraskuussa 2022 ja päättyen tammikuussa 2024. Valmennusaika on palkallista. Kaikkien koulutukseen valittavien kanssa tehdään kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsopimus.

Jos olet miettinyt päällikön uraa market- tai ravitsemiskaupan alalla ja sinulla on aikaansaava ote työhön, on S-Päällikkö-valmennus sinua varten. Jätä hakemuksesi 31.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työkokemuksestasi voit kertoa liittämällä hakemukseen ansioluettelosi ja itsestäsi vastaamalla kyselylomakkeen kysymyksiin.

Kirjallisten hakemusten perusteella jatkoon valittaville henkilöille järjestetään ryhmähaastattelut Osuuskauppa Keulan konttorilla viikolla 36. Osa ryhmähaastatelluista hakijoista lähetetään ulkopuolisen yhteistyökumppanin henkilöarviointiin, jotka toteutetaan viikoilla 37-38. Lopulliset valinnat teemme henkilöarviointien tulosten ja niitä täydentävien henkilökohtaisten haastattelujen perusteella viikoilla 39-40. Muutokset aikatauluun mahdollisia.

Lisätietoja Osuuskauppa Keulan S-Päällikkö-valmennuksesta antavat marketkaupan toimialajohtaja, Sami Junnila: 044 072 1373 ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja, Tanja Paloluoto: 044 031 3160. He vastaavat kyselyihin seuraavina ajankohtina:

ma 15.8. klo 10-12

ke 17.8. klo 14-16

ti 23.8. klo 14-16

to 25.8. klo 12-14

Keulan työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden tarinoita: https://keulahahmo.fi

S-Päällikkö-valmennus: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/korkeakouluopiskelijat/s-paallikko

S-ryhmä työnantajana ja henkilöstöedut: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Keulan asiakkaille kehitetty terveellinen välipalajuoma sai uuden mauan

Osuuskauppa Keula haluaa olla mukana edistämässä asiakkaidensa terveellisiä elämäntapoja. Erityisenä kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, joiden terveellisiin kulutustottumuksiin vaikuttaminen kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Erilaiset välipala- ja urheilujuomat ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa, joten Keulassa haluttiin lanseerata ikioma lasten makuun sopiva raikas ja terveellinen vitamiinijuoma. Kehitystyöstä vastasi suomalainen Foodwest Oy, joka on S-ryhmässä tunnettu esimerkiksi Suomalainen menestysresepti -ohjelman tuotteiden kehitystuesta. Virkune -juomasta saatiin nyt uusi vitaminoitu (c-vitamiini ja sinkki) mansikkajuoma, jonka tuotantoon on käytetty paikallisia Rannan mansikoita!

 

VIRKUNE  -vitamiinijuomaa myydään kaikissa Keulan osuuskauppa-alueen päivittäistavarakaupoissa. Juoman nimen ja etiketin on suunnitellut paikallinen mainostoimisto Mediakumppanit Oy yhteistyössä Osuuskauppa Keulan kanssa. Välipalajuoma on pullotettu kierrätettävään ja pantilliseen 250 ml muovipulloon. Pullossa on kierrekorkki, ja se säilyy huoneenlämmössä. Uutuus kesällä 2022 on laitilalaisista Rannan mansikoista tuotettu vitamiinijuoma. Parasta on se, ettei tuotteissa ei ole lainkaan erikseen lisättyä sokeria!