Keulan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki-pisteet palvelevat 29.5. alkaen seuraavasti:
Suosittelemme asioimaan ajanvarauksella. Ajanvaraukset ma-la 9-18 www.s-pankki.fi/ajanvaraus
Osuuskauppa Keulan asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puh. 02 833 0220 tai sähköpostilla keulatiimi@sok.fi

Pallo-Iirot ja Osuuskauppa Keula ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Keulan asiakasomistajaeduista pääsee nauttimaan myös jalkapallokansa.

Osuuskauppa Keula on raumalaisille tuttu näky urheilupiireissä. Useamman raumalaisen urheiluseuran kumppanina toimiva Keula toimii jatkossa myös Pallo-Iirojen kumppanina. S-Etukorttia näyttämällä saa aikuisten pääsylipusta 2 € alennuksen. Osuuskauppa Keulan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio kertoo, miksi juuri nyt oli oikea aika aloittaa yhteistyö myös Pallo-Iirojen kanssa.

– 120-vuotiaan Osuuskauppa Keulan omistavat Rauman seudulla asuvat paikalliset yksityishenkilöt. Yhteensä omistajia on 32 000. Omistuspohjan takia alueellinen vaikuttaminen ja seudun elinvoiman tukeminen on Keulalle ensiarvoisen tärkeää. Osuuskaupan tulos palautuu asiakasomistajille eri muodoissa. Tunnetuin on Bonus, mutta tuemme vahvasti paikallisia urheiluseuroja, yhdistyksiä, koululuokkia ja jaamme esimerkiksi mittavan määrän ruoka-apua. Raha jää seudullemme.

– Pallo-Iirot on Satakunnan suurin jalkapalloseura ja alueellisesti vahva liikuttaja. Osuuskauppa Keula juhlii tänä vuonna 120-vuotista historiaansa, joten tämä vuosi on erinomainen hetki käynnistää ”suuren luokan” yhteistyö myös sadan vuoden ikää lähestyvän jalkapalloseuran kanssa.

Yksi Keulalle tärkeimmistä arvoista on luonnollisesti asiakasomistajien palkitseminen. Tuleva kesä antaakin Keulan asiakasomistajille uuden tavan nauttia Keulan eduista.

– Keula on mukana tukemassa paitsi seudun harrastustoimintaa, myös menestyksekästä kilpaurheilua. Rauman Lukko, Rauman Fera ja Rauman SalBa saavat seurakseen nyt Pallo-Iirot. Urheilu liikuttaa myös ottelutapahtumissa laajaa joukkoa, kirjaimellisesti. Haluamme olla asiakasomistajiemme arjessa ja juhlassa mukana, urheilu tarjoaa elämyksiä ja seudullista yhteishenkeä. Kotiseuturakkautta parhaimmillaan!

– S-Etukortilla saa Pallo-Iirojen ottelutapahtuman sisäänpääsylipusta alennusta kaksi euroa. Lisäksi ottelutapahtumissa keulitaan koko kesä! Sainio odottaakin jo, mitä kumppanuus tuo tulevaisuudessa tullessaan.

– Pienistä puroista syntyy suuria jokia. Keulan toimialue ulottuu Rauman lisäksi Euraan, Eurajoelle, Laitilaan, Pyhärantaan ja Säkylään. Pallo-Iirot on seura, jonka toiminta ulottuu koko Rauman seudulle ja Satakuntaan. 1300 ihmistä liikuttavan seuran yhteistyö on vahvaa muiden paikallisseurojen kanssa ja juniorityöhön panostetaan. Keula on totta kai mukana myös juniorien toiminnassa, esimerkiksi tarjoamalla pelien ”Keulahahmoille” Fair Play -lahjakortteja. On ilo olla mukana!

Myös Pallo-Iirojen myynti- ja viestintäpäällikkö Teemu Vehviläinen on tyytyväinen uuteen kumppanuuteen.

– Tämä on hieno pelinavaus uuteen kumppanuuteen. Neuvottelut eivät olleet vaikeat, kun molemmilla oli samankaltaiset ajatukset siitä, mitä toiselta odottaa. Olen todella iloinen, että Keula näkee seuramme tukemisen sekä toimintamme asiakasomistajilleen arvokkaana!

Miesten ja naisten edustusjoukkueiden otteluissa S-Etukorttia näyttämällä 2€ alennus aikuisten pääsylipuista!

S-ryhmän ruoan verkkokauppa S-kaupat aloittaa päästöttömät pikatoimitukset sähköllä toimivilla kuljetusroboteilla vaiheittain kevään ja kesän aikana. Kumppanina robokuljetuksissa on Starship Technologies, joka on maailman johtava autonomisten kuljetusrobottien kehittäjä ja valmistaja. Nopeat robokuljetukset ovat osa S-ryhmän ruoan verkkokaupan pitkälle tulevaisuuteen katsovaa sekä asiakkaiden toiveisiin perustuvaa kehitystyötä.

Robokuljetuksilla vastataan asiakkaiden toiveeseen saada erityisesti kaupunkialueilla ostokset nopeasti kotiin kuljetettuna. Robotit kuljettavat ostokset asiakkaalle keskimäärin tunnissa tilauksesta. Robokuljetukset ovat saatavilla S-kaupat-sovelluksessa, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Play Storesta.

Ensimmäisessä vaiheessa robokuljetukset alkavat HOK-Elannossa, jossa robotteja pilotoitiin menestyksekkäästi viime vuonna. Seuraavassa vaiheessa kesän aikana robokuljetukset alkavat kuudessa osuuskaupassa Tampereella, Turussa, Porissa, Raumalla Sale Syväraumankadulla ja Sale Lahdenkadulla, Jyväskylässä ja Oulussa. Tavoitteena on, että robokuljetukset tulevat asiakkaiden saataville tulevaisuudessa vielä laajemmin.

 Nopeiden toimitusten kysyntä kasvaa voimakkaasti ja se näkyy myös meidän tulevaisuudensuunnitelmissamme. Starshipin robottiteknologian avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ostokset nopeasti ja luotettavasti kuljetettuna ympäri Suomea ja vieläpä melko ihastuttavalla tavalla, CDO Jarkko Kyttänen S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Itsenäiset robotit ovat tulevaisuuden kuljetusmuoto

S-ryhmän kumppanina robokuljetuksissa on Starship Technologies, joka on maailman johtava autonomisten kuljetusrobottien kehittäjä. Starshipin robotit suunnittelevat reittinsä tekoälyn ja GPS-paikannuksen avulla. Robotti tuntee ympäristön ja reittien kaikki yksityiskohdat, myös teiden ylitykset, ja tekoälyn avulla se oppii koko ajan lisää ympäristöstä. Robotit tekevät yli 140 000 tienylitystä joka päivä eri puolilla maailmaa.

Starshipin robotti toimii itsenäisesti, mutta ihminen monitoroi sitä ja voi ottaa sen hallintaansa milloin tahansa. Robotit kulkevat itsenäisesti 99 prosenttia ajastaan. Robotissa on 12 kameraa, ultraäänisensoreita ja tutkia. Se hyödyntää tietokonenäköä ja teknologiaa, joka tunnistaa eri esteet. Robotti pysähtyy nopeasti esteen havaittuaan.

Akkukäyttöiset robotit ovat tehneet vuodesta 2018 alkaen yli 4 miljoonaa itsenäistä toimitusta vähentäen samalla hiilidioksidipäästöjä ja liikenneruuhkia kaupungeissa.Starshipin yli 2000 robottia kuljettavat tuhansia toimituksia päivittäin yli 50:llä palvelualueella eri puolilla maailmaa.

– Olemme innoissamme voidessamme laajentaa kumppanuuttamme S-ryhmän kanssa useille paikkakunnille Suomessa. Onnistunut yhteistyö Espoossa viime vuonna osoitti, että robottitoimituksille on todellinen kysyntä suomalaisten keskuudessa. Uskomme, että ihmiset eri paikkakunnilla ottavat innovatiivisen palvelumme omakseen ja kuljetuspalveluista tulee olennainen osa heidän arkeansa. Suomi on myös Starshipin ”kotimarkkinat”, sillä Helsingin tutkimus- ja tuotekehityskeskuksellamme on keskeinen rooli robottien suunnittelussa ja kehittämisessä, sanoo Starship Technologiesin pääjohtaja Alastair Westgarth.

S-kaupat on suosituin ruoan verkkokauppa

S-ryhmän ruoan verkkokauppa on kehittynyt merkittävästi parin viime vuoden aikana. Vuoden 2022 alussa avattiin S-kaupat-palvelu, jota verkkokaupan liiketoiminnan, teknologian, designin asiantuntijat kehittävät jatkuvasti asiakkaiden palautteiden ja toiveiden perusteella.

Ruoan verkkokauppa on saatavilla osoitteessa s-kaupat.fi ja s-kaupat-sovelluksessa. Säännöllisesti ruoan verkkokauppaostoksia S-kaupat-palvelusta tekevät jo kymmenet tuhannet asiakkaat. Suurten viikko-ostosten tilaaminen on erityisesti perheiden suosiossa. Nopeat pikatoimitukset palvelevat erityisesti täydennysostoksissa ja heräteostoissa. Viime vuoden aikana palvelun asiakastyytyväisyys lähes tuplaantui.

– Ruoan verkkokauppa on selvästi vakiinnuttanut asemansa asiakasomistajien keskuudessa. Asiakastyytyväisyyttä mittaava CSAT-luku on tällä hetkellä 79 ja erityisen tyytyväisiä olemme siitä, että negatiivista palautetta ei tule juuri lainkaan, Kyttänen kuvaa.

S-kaupat-palvelun suosion kasvusta kertoo myös S-ryhmän ruoan verkkokaupan nousu takaisin markkinajohtajaksi.

– S-ryhmän ruoan verkkokaupassa katseemme on pitkällä tulevaisuudessa. Panostamme verkkokaupan asiakaskeskeisyyteen, kannattavaan kasvuun, palvelun varmuuteen ja nopeuteen automaation ja robottiteknologian avulla, Kyttänen toteaa.

Automaation saralla tapahtuukin tulevina vuosina paljon: Kaupparyhmän ensimmäiset automaatioavusteiset ruokaostosten keräilyvarastot aloittavat toimintansa HOK-Elannon ja Pirkanmaan Osuuskaupan toiminta-alueella vuonna 2024.

#robokuljetus

www.s-kaupat.fi

IG: @skaupat

Kuvat: Anssi Vuohelainen

Mediatiedote 26.4.2023

KEULAN HALLITUKSELTA VIHREÄÄ VALOA EURAJOELLE
Keula päätti toteuttaa suurinvestoinnin
120-vuotias Osuuskauppa Keula on panostanut myymälä- ja ravintolaverkostoonsa vahvasti viime vuosina. Viimeisimpänä suunnittelupöydällä on ollut Eurajoen uuden S-marketin rakentaminen. Keulan hallitus hyväksyi yhdeksän miljoonan investointisuunnitelman tiistain 25.4. kokouksessaan.

Rakennustyöt tontilla käynnistetään saman tien ja valmista tulee kesään 2024 mennessä. Urakoitsijoiksi on valittu Keulan toimintatapojen mukaisesti toimialueemme urakoitsijoita.

S-marketin neliöt kaksinkertaistuvat, parkkitila moninkertaistuu, valikoima laajenee ja uusi ruokatori palvelee myös lounas- ja kahvila-asiakkaita. Energiatehokkaan rakennuksen katolle asennetaan aurinkovoimala, ja pihaan saadaan uusi ABC:n tankkauspiste laajalla polttoainevalikoimalla. Tontille on suunnitteilla myös ABC Carwash -autopesuyksikkö.

Osuuskauppa Keula juhli viimeksi harjannostajaisia Eurajoella vuonna 2000, kun nykyinen S-market rakennettiin. Nyt 23-vuotias kaupparakennus on käynyt liian ahtaaksi ja Keulan hallitus vahvisti suunnitelman kokonaan uuden marketyksikön rakentamiselle keskustaan vanhan 8-tien varteen. Hanke käynnistyy välittömästi tontin maanmuokkaustöillä. Urakoinnista vastaavat Maarakennus Jalonen Oy, Rauman RS-Rakennus Oy, Sähköurakointi Simpanen, Satatech Talotekniikka Oy, LVT-Putki Oy sekä LVI-Säätölaitepalvelu Mäkinen Oy.

Eurajoen uusi myymäläkiinteistö lämpenee maalämmöllä ja katolle asennetaan aurinkovoimala, jonka kokonaisteho on noin 150 kWp. Valaistus toteutetaan led-valaisimilla. Kiinteistöön rakennetaan hukkalämmön talteenotto vähentämään lämmitystarvetta. Kylmälaitos tulee olemaan energiatehokas hiilidioksidilaitos.

-Kiinteistön rakentavat toimialueemme urakoitsijat ja rakennuksen energialuokitus tulee olemaan A-luokka. Siitä olemme erityisen ylpeitä, toteaa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila.

Rakennettavan kiinteistön koko on lähes 3000 neliötä. S-marketin liiketoiminnan neliöt kaksinkertaistuvat nykyisestä, joten valikoimat kasvavat merkittävästi kaikissa tuoteryhmissä. Piha-alueelle saadaan nykyiseen S-marketiin verrattuna moninkertainen määrä leveitä parkkipaikkoja.

-Uuden S-market -konseptin mukaiseen myymälään tulee paikkakunnan suurin ruokatori ja kahvila. Lounasta voi nauttia S-marketin ruokatorin yhteyteen valmistuvassa lounaskahvilassa. Lisäksi tavoitteena on tarjota eurajokelaisille erittäin kilpailukykyinen hintataso, lupaa toimialajohtaja Sami Junnila.

Uusittu S-market tarjoaa asiakkaille tilavan ja selkeän myymälän nykyaikaisilla kalusteratkaisuilla. Verkkokauppaostokset ovat noudettavissa helposti sisäänkäynnin yhteyteen tulevista lokerikoista, jotka palvelevat asiakkaita laajoin aukioloajoin.

Uuden ABC automaattiaseman polttonestevalikoima laajenee merkittävästi. Uusia laatuja tuodaan mittarikentälle 3 kpl: E85, uusiutuva diesel ja polttoöljy. Laatuja tulee siis yhteensä 6 eli kattava valikoima autoilevien asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi liikekeskukseen tulee suurteholatauspisteet sähköautoille.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Mika Marttila, puh. 044 733 0210 (26.4. klo 14 jälkeen)
toimialajohtaja Tanja Paloluoto, puh. 0440 313 160
toimialajohtaja Sami Junnila, puh. 0440 721 373

Prisman Kesäpiha palvelee asiakkaitaan jälleen perjantaina 7.4. 

Pääsiäisen aukiolot pe-la 7.-10.4.
pe 9-19
la 8-19
su 9-19
ma 9-19

11.4. alkaen normaaliaukiolot
ma-la 8-19
su 9-19

Tutustu valikoimiin Prisma.fi>>

 

Keulalta jälleen hyvä vuosi

Vuosikertomus 2022 luettavissa täältä >>

 Osuuskauppa Keulan vuosi 2022 oli poikkeuksellinen. Koronan helpottumisen myötä Keulassa odoteltiin elämän normalisoitumista, mutta toisin kävi. Ukrainan sota vaikutti oleellisesti osuuskaupankin liiketoimintaan keväästä alkaen. Öljyn markkinahinnan nousu, alkutuotannon ja elintarvikeketjun akuutti kriisi, energiakriisi ja edelleen hintainflaation kiihtyminen ovat vaikuttaneet merkittävästi asiakasomistajiemme arkeen. Vuoden mittaan hintainflaation kiihtyminen niin polttonesteissä kuin ruuassakin nosti Keulan liikevaihtoa. Keulan liikevaihto nousi vuonna 2022 kaikkien aikojen ennätykseen ollen 179 milj.€ (+ 9 % edv.). Bonusta maksettiin myös ennätyksellisen paljon 6,4 milj. € ja keskimäärin Keulan asiakasomistajan saama etu oli 222 €/asiakasomistaja (+ 15 € edv.).

Ruoan hinnannousun S-ryhmä avasi keväällä 2022 oma-aloitteisesti ylimääräiset hintaneuvottelut elintarviketeollisuuden kanssa helpottaakseen elintarvikeketjun kriisiä ja parantaakseen tuottajien sekä elintarviketeollisuuden toimintaedellytyksiä. Näiden neuvottelujen tuloksena S-ryhmästä ohjautui ruokaketjuun yli puoli miljardia euroa lisää rahaa. Osana S-ryhmää Keula oli omalta osaltaan mukana näissä talkoissa. Keulan päivittäistavarakaupan tulos heikkeni yli 700.000 euroa, koska pienensimme omaa katettamme.

Investointien osalta vuosi 2022 oli rauhallisempi kuin edelliset vuodet. Investointien kokonaissumma oli 2,0 milj.€. Suurin osa investoinneista muodostui Sale-ketjun konseptiuudistuksesta. Keula on ensimmäinen osuuskauppa, joka on uudistanut kaikki Sale-myymälänsä uuden konseptin mukaiseksi. Seuraavana suurinvestointina on uuden Eurajoen S-marketin rakentaminen.
Keula onnistui hyvin muokkaamaan omaa toimintaansa markkinoiden muuttuessa. Vuosi 2022 oli menestys Osuuskauppa Keulalle kaikilla mittareilla. Tästä iso kiitos kuuluu Keulan henkilökunnalle, jonka osaaminen on mahdollistanut yrityksen menestymisen.
Kansikuvassa palvelupäällikkö Inga Laaksonen, joka palkittiin 25 vuoden työurasta Keulassa. Lisäksi Ingan luotsaama Keulan S-Pankkiyksikkö palkittiin vuoden parhaasta asiakaskokemuksesta 2022.

Prisma Rauma palvelee torstaina ja perjantaina asiakkaitaan kello 7-22.

Info- ja Postipiste, Ruokatori, Huoltopiste sekä S-Pankki (Prisma) ovat suljettuna torstaina ja perjantaina.

 

VAALIOHJEEMME EDUSKUNTAVAALEJA VARTEN 

Poliittinen sitoutumattomuus on Osuuskaupalle tärkeä arvo.  

Keulan toimipaikkoja voidaan käyttää ennakkoäänestyspisteinä, mutta kaikenlainen vaalityö toimipaikoissa ja niiden parkkipaikoilla on  kielletty.  Linjaus koskee kaikkia Osuuskauppa Keulan yksiköitä.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Mika Marttila

Kiitos arvoisat asiakkaamme suosittelusta 💚
Suomen parasta S-Pankkipalvelua saa Keulan palvelupisteillä.
S-Pankki palkitsi Osuuskauppa Keulan valtakunnan parhaasta asiakaskokemuksesta vuonna 2022. Mittaustyökaluna arvioinnissa käytettiin NPS-mittausta eli asiakkaiden suositteluhalukkuutta. Palveluitamme suosittelee lähes 9/10 asiakkaasta.
Tervetuloa asioimaan juhlivaan Osuuskauppa Keulaan!
Kuvassa palvelupäällikkö Inga Laaksonen.

Tervetuloa ässäläiseksi 120 vuotta juhlivaan Osuuskauppa Keulaan! Meillä kesätyöntekijät hoitavat monipuolisia työtehtäviä niin kaupoissa, ravintoloissa kuin liikennemyymälässäkin.

Töitä on tarjolla koko kesäksi toukokuusta syyskuuhun. Innokkaimmat jatkavat työskentelyä osa-aikaisina myös talvella. Työvuorot sisältävät aamu-, päivä- ja iltavuoroja niin arkena kuin pyhänäkin toimipaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.

Kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Työtä tehdään tiimeissä toisia auttaen ja opastaen. Osuuskauppa Keulan kesätöissä menestyy reippaalla ja positiivisella asenteella, joka näkyy niin asiakkaille kuin työkavereillekin.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Innokkuutta, joustavuutta ja halua oppia uutta
• Positiivista ja avointa asennetta
• Huolellista ja reipasta otetta työntekoon
• Halua tehdä töitä vaihtelevasti eri vuoroissa
• Kykyä huomioida muut ihmiset

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
• Mielenkiintoisia työtehtäviä ja tekemisen meininkiä
• Vastuullisen ja luotettavan työnantajan
• Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää itseäsi
• S-ryhmän kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut, jotka saa työntekijän koko asiakasomistajaperhe
• Asiakasomistajuuden lahjaksi, mikäli olet 16-21 -vuotias, liittymislahjan arvo on 100 €

NÄIN HAET KESÄTÖITÄ
Osuuskauppa Keulassa kesätöitä löytyy koko kesäksi. Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy. Valinnat vahvistetaan aina kirjallisella työsopimuksella.

Kaupan ja ravintola-alan yksiköihin on omat hakunsa. Lisäksi koululaiset voivat hakeutua Keulaan kahden viikon tutustumisjaksolle omalla erillishaullaan. Kaikkia paikkoja haetaan sähköisellä hakemuksella.

Täytäthän oman hakemuksesi viimeistään 28.2.2023. Siirry hakemussivulle > Työpaikat – KEULA