Tervetuloa juhlistamaan jo 20 vuotta toiminutta ABC Kortelaa perjantaina ja lauantaina 26.-27.5.

Juhlan kunniaksi tuote-esittelyjä, tapahtumia ja huikeita hintaetuja.

Pe 26.5. klo 11-15 ABC-mobiilin lataajalle ja käyttöönottajalle ilmainen autonpesu ABC Tallikedon Carwashiin

La 27.5. Apsi Apina seikkailee myymälässä

Katso viikonlopun ohjelma ABC Kortela tapahtumat (pdf)

Tule myymään ja ostamaan kaiken kansan parkkipaikka kirpputorille. Myynti tapahtuu Salen parkkipaikalla viltiltä, peräkärrystä tai auton takaluukusta.

Varaa maksuton myyntipaikkasi S-Etukortilla Salen kassalta tai soittamalla:

 

 

Tervetuloa!

 

 

Sunnuntaina vietetään Prismakeskuksen joulunavausta

Tervetuloa!

 

 

 

Rauman Prismakeskuksen 15 v juhlaviikko – syyslomaviikolla 24.-30.10. tapahtumia lapsille joka päivä

MAANANTAINA 24.10.

TIISTAINA 25.10.

KESKIVIIKKONA 26.10.

TORSTAINA 27.10.

PERJANTAINA 28.10.

LAUANTAINA 29.10.

SUNNUNTAINA 30.10.

S-mobiilin etukupongilla Prismasta lasten pukeutumisen tuotteet -15 %
S-mobiilin etukupongilla Buffasta jälkiruokasirkus 3,20 € (norm. 4,50 €)

Koko viikon piirustuskilpailu Buffassa aiheella ”toivepizza”. Voittaja palkitaan lahjakortilla.

Tervetuloa!

 

 

Osuuskauppa Keula ja Rauma Golf ovat tuoreita yhteistyökumppaneita! Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla -10 € alennusta green feestä ja -5 € alennusta golf-auton vuokrasta. Nyt meillä on ilo järjestää yhdessä koko perheen golf-tapahtuma la 10.9. klo 12-15 niin lajin parissa jo iloitseville kuin siitä uutena kiinnostuneillekin. Kaikille lämpimästi tervetuloa ? Mukana tapahtumassa myös Hyvinvoinnin Walimo.

Golf-tapahtumassa (Ala-Pomppustentie 20) on monta ”pelipistettä”. Greencardin omaavat voivat lähteä 9 reiän vihreämieliseen golfkilpailuun, jossa parhaat palkitaan S-ryhmän ja Walimon lahjakorteilla. Jos ei golfia ole harrastanut ennen, voi sitä testata rangella eli lyöntipaikan harjoitusalueella ja kolmen reiän harjoituskentällä. Lisäksi Rauma Golfin padel-kenttä on käytettävissä ja luvassa on padel-opastusta tasatunnein klo 12, 13 ja 14. Ilmoittaudu saapuessasi pelipisteille ja kokeile vaikka kaikkia!

Luvassa on myös golffarin alkulämmittely aina puolelta eli klo 12.30, 13.30 ja 14.30. Osallistujille jaetaan Keulan mansikkaista Virkune -vitamiinijuomaa ja Walimo tarjoaa mahdollisuuden InBody-mittaukseen ja kylmähoidon testaukseen. Tietenkin paikalla on myös Osuuskauppa Keulan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki eli hymyilevät palvelumyyjämme vastaavat kysymyksiisi asiakasomistajuudesta.

Olette lämpimästi tervetulleita mukaan niin yksin, kaksin kuin koko perheen tai ystävysten kesken. Golfravintola palvelee normaalisti.

Perinteiset Keula-kisat järjestetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen tiistaina 7.6. klo 17 Rauman Otanlahdessa.

Sarjat 5-13 vuotiaille lapsille.

Kaikki osallistujat palkitaan mitalilla, sijoitukset 1.-3.  tulosten mukaan.

Kisabuffetista osallistujille maksutta makkara ja mehua. Lisäksi myynnissä kahvia ym.

Kisan järjestäjänä toimii Rauman Urheilijat ry.

Ilmoittautumaan pääset tästä>>

Helatorstaina 26.5. klo 11-15 kaiken kansan kirpputori Parkkinat Sale Monnankadun parkkipaikalla. Varaa myyntipaikkasi etukäteen Sale Monnankadun kassalta. Myyntipaikka on maksuton S-Etukortin haltijoille. Tervetuloa ostamaan ja myymään!

Tervetuloa juhlistamaan kevättä S-market Eurajoelle – viikonloppu täynnä tarjouksia!

Perjantaina 29.4.

Klo 10-13 Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki palvelumyyjä kertomassa S-mobiilista, tuotteista ja palveluista

Klo 10-18 Kivikylän, FresCon ja Porin leivän tuote-esittelyjä ja maistatuksia

Lauantaina 30.4.

Klo 10-14 Somessa aarteenmetsästys tasatunnein / S-market Eurajoki Facebook / smarketeurajoki Instagram

Klo 10-13 VPK:n paloauto paikalla

Klo 10-13 Lapsille kasvomaalausta

Kivikylän tiskillä tuotemaistatuksia

S-market Eurajoki kevätrieha (pdf)

 

 

ABC Kortelan parkkipaikalla (Unajantie 2, Kortela) järjestetään kaiken kansan kirpputori sunnuntaina 19.9. klo 11-15. Varaa oma myyntipaikkasi S-market Kortelan kassalta tai puhelimitse numerosta 044 733 0522. Tervetuloa myymään ja ostamaan!

Syksyllä 120 vuotta täyttänyt Rauman Energia on pohtinut sopivaa tapaa luoda uudenlainen elämys, josta olisi iloa mahdollisimman monelle. Talven pimetessä syntyi ajatus Rauman omasta valotaidetapahtumasta.

–Haluamme aina toimia Rauman hyväksi. Juhlavuotemme kunniaksi olemme pohtineet erilaisia tapahtumia, mutta vallitsevat olosuhteet ovat vaikeuttaneet suunnitelmien toteuttamista. Onneksi nyt löytyi tapa, jolla voimme ilahduttaa ihmisiä ja samalla tehdä Rauman talvesta kiinnostavamman, Rauman Energian toimitusjohtaja Marko Haapala tiivistää.

Alkutalven ideoinnin tuloksena syntyi Lumen-valotaideviikko, jonka aikana raumalaisia kohteita valaistaan erilaisin valotekniikoin koko viikon ajaksi. Lumen-valotaideviikkoa vietetään 22.–30. tammikuuta 2021, jolloin kohteiden valotaideteokset ovat ihasteltavissa turvallisesti omaan tahtiin joka ilta.

Valot syttyvät reitille, joka kulkee Unescon maailmanperintökohde Vanhan Rauman läpi aina Kanalin rantaan asti. Tarkemmat tiedot Lumen-viikon kohteista julkaistaan tammikuun alussa.

–Kun ryhdyimme edistämään uudenlaisen valotaidetapahtuman syntymistä Raumalle, huomasimme nopeasti, että vastaanotto on erittäin myönteinen. Toinen lähes 120-vuotias eli Osuuskauppa Keula lähti matkaamme innokkaasti kuten myös muut elämyksen mahdollistavat kumppanit, Haapala kiittelee.

Osuuskauppa Keulan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio kertoo, että Keula on juuri päivittänyt strategiaansa ja keskiöön on nostettu vahvasti vastuu ihmisistä ja ympäristöstä.

–Teemme yhdessä paremman paikan elää. Pyyntö osallistua valotaideviikkoon on juuri sellaista yhdessä tekemistä ja hyvän arjen iloa, jossa haluamme olla näkyvästi mukana.

–Keula on koko Rauman seudun ikioma osuuskauppa ja toivomme valotaiteen houkuttelevan lähiseuduiltakin väkeä nauttimaan ulkoilusta, kulttuurista ja palveluista. Reilun viikon ajanjaksolla kohteet ovat varmasti turvallisesti saavutettavissa ja noudatamme tarkasti annettuja ohjeistuksia, kertoo Sainio.

Sen lisäksi, että jokainen voi osallistua tapahtumaan kävellen, Rauman Energia haluaa kannustaa raumalaisia valaisemaan Lumen-valotaideviikkoa omilla valotaideteoksillaan. Erityisesti toiveena on saada mukaan kaikki kohteiden lähistöllä asuvat sekä samoilla alueilla toimivat yritykset ja yhteisöt.

Valotaideviikon teknisestä toteutuksesta vastaa tapahtumatekniikkaan erikoistunut Mixa.fi. Lumen-viikon kaikki kohteet ovat eri taiteilijoiden käsialaa ja kaikilla kohteilla on oma tarinansa.

Elämystä ovat mahdollistamassa myös Rauman kaupunki, Rauman seurakunta, raumalainen viestintä- ja mainostoimisto Bonde sekä Rakastunut Raumaan -yhteisö.

Lumen-valotaideviikon tarkempia tietoja päivitetään nettisivuille lumenrauma.fi ja tapahtumaan liittyvää uutisointia voi seurata myös Rauman Energian somekanavissa sekä aihetunnisteella #lumenrauma