Osuuskauppa Keula ja Salibandyliitto ovat solmineet tapahtumayhteistyösopimuksen paikkakunnalla lokakuussa pelattaviin miesten ja alle 19-vuotiaiden miesten maaotteluihin liittyen.

Sopimus koskee 19.–20. lokakuuta 2024 historian ensimmäistä kertaa Raumalla järjestettävää salibandyn maajoukkuetapahtumaa, Euro Floorball Touria. Suomi saa turnauksessa vieraikseen Ruotsin, Sveitsin ja Tshekin maajoukkueet. EFT-turnaus järjestetään kahdella paikkakunnalla. Turnaus käynnistyy 18.10. Turussa ja jatkuu Raumalla 19.–20.10. Raumalla tapahtumien keskipisteenä on Kivikylän Areena ja Turussa Kupittaan palloiluhalli.

Osana yhteistyösopimusta Keula tarjoaa S-Etukorttia näyttämällä neljän euron alennuksen sekä tuotelahjan 300 ensimmäiselle lauantain tai sunnuntain päivälipun ostajalle. Alennus koskee 39 euron hintaisia lippuja (Keula-hinta 35 €) ja 19 euron hintaisia lasten (6–14 vuotta) lippuja (Keula-hinta 15 €). Etuhintaiset liput ja tuotelahjan saa lunastettua ainoastaan Rauman Prisman neuvonnasta 24. kesäkuuta alkaen.

EFT näkyy kattavasti kaikissa Keulan toimipaikoissa ja kanavissa syksyyn asti. Kolme onnekasta junioria pääsee haastamaan Suomen miesmaajoukkueen tähtipelaaja Eemelin Salinin tarkkuuslaukauskilpailussa. Salin sekä miesten maajoukkueen päävalmentaja Esa Jussila ovat haastateltavana ja yleisön tavattavissa 19.10. aamupäivällä Rauman Prismassa.

Yhteistyö näkyy myös itse tapahtumassa. Raumalainen aerobic fitnessin maailmanmestari Eevi Seikkula esiintyy yleisölle Keulan vihreissä väreissä niin Kivikylän Areenalla kuin viereisessä Raumaster-talviharjoitteluhallissakin. Raumaster-hallissa Keulan paikalliset Kannustaja-yhteistyöseurat, LiikU sekä Salibandyliiton Säbäkipinä-konsepti tarjoaa syysloman alkamisen kunniaksi monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille veloituksetta lauantaina 19.10. klo 11–16 välisen ajan.

– Keulan tapahtumakumppanuus ja tapa, jolla he mukaamme lähtivät, ansaitsee kiitoksen. Maltillinen lippuhinnoittelumme on joka tapauksessa monelle perheelle tässä talouden tilanteessa iso satsaus. Siksi kaikille veloituksen liikuntatapahtuma päätapahtuman ohessa talviharjoitteluhallissa, neljän euron lippualennus EFT-päivälippuihin sekä tapahtuman mittava paikallinen näkyvyys Keulan eri toimipaikoissa on meille tärkeä kokonaisuus tapahtuman onnistumisen kannalta, kertoo Salibandyliiton raumalainen myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko.

– Osuuskauppa Keula haluaa tehdä Rauman seudusta paremman paikan elää. Vihreä sydämemme sykkii asiakasomistajien arjessa ja juhlassa. Salibandyn EFT-turnaus on ”urheilun ja harrastamisen perhejuhlaa”, joten olemme ehdottomasti mahdollistamassa tätä tapahtumaa, toteaa Osuuskauppa Keulan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio.

EFT-tapahtumassa mukana ovat maailman parhaat salibandymaat Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Tshekki mies- sekä U19-miesten maajoukkueillaan. Lauantain 19.10. tapahtumaillan päätösotteluna nähdään poikkeuksellisesti myös paikallisvääntö Rauman Salban ja Porin Karhujen kesken. Kyse on maan toiseksi korkeimman sarjatason, Inssi-Divarin ottelusta, jossa ratkaistaan Satakunnan herruus.

Tapahtuma huipentuu Kivikylän Areenalla sunnuntaina 20. lokakuuta klo 18 alkavaan Suomen ja Ruotsin miesmaajoukkueiden väliseen otteluun.

Seuraavan kerran samat joukkueet asettuvat vastakkain joulukuussa Malmössä, jossa käydään 16 osallistujamaan kesken miesten maailmanmestaruuskisat.

Otteluohjelma

Perjantai 18.10. (Turku, Kupittaan palloiluhalli)
klo 9.30 Ruotsi – Sveitsi (U19)
klo 12.30 Ruotsi – Sveitsi (miehet)
klo 15.30 Suomi – Tshekki (U19)
klo 18.30 Suomi – Tshekki (miehet)

Lauantai 19.10. (Rauma, Kivikylän Areena)
klo 10 Tshekki – Ruotsi (U19)
klo 12 Suomi – Sveitsi (U19) (Karin Kampuksen avajaisottelu, vapaa pääsy)
klo 13 Tshekki – Ruotsi (miehet)
klo 16 Suomi – Sveitsi (miehet)
klo 19 SalBa – Karhut (Inssi-Divari)

Sunnuntai 20.10. (Rauma, Kivikylän Areena)
klo 9 Sveitsi – Tshekki (U19)
klo 12 Suomi – Ruotsi (U19)
klo 15 Sveitsi – Tshekki (miehet)
klo 18 Suomi – Ruotsi (miehet)

Lipunmyynti täällä (Ticketmaster.fi)


Photo: Anssi Koskinen

 

120-vuotias Osuuskauppa Keula on noin 33 000 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys. Keulan toimialue ulottuu Raumalta Euraan, Eurajoelle, Laitilaan, Pyhärantaan ja Säkylään. Työntekijöitä Keulassa on noin 500 ja liikevaihto on noin 185 milj. €. Liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki. Tutustu Keulaan täällä.

Keulan kesään kuuluu jälleen mukavia S-Etukorttietuja asiakasomistajille

TI 25.6. ILTATORI, Rauman torilla ohjelmalliset tori-illat, joista ensimmäistä toria isännöi Osuuskauppa Keula –> Rokki-Kokki soittaa lapsille ja onnenpyörästä voi voittaa mukavia palkintoja, torilla myös pomppulinna. Iltatori lasten ohjelmalla (rauma.fi)

LA 27.7. ROBIN PACKALEN keikkailee Euran Sieravuoressa, sinne S-Etuhintaiset liput 20 € tulevat myyntiin ke 26.6. alkaen Euran S-marketiin ja Rauman Prismaan. ROBIN PACKALEN SIERAVUORESSA – IKÄRAJATON – Sieravuori

22.-25.8. BLUE SEA FILM FESTIVAL Anundilanaukiolla Amarillon ja leffateatteri Iso-Hannun pihapiirissä –> sarjalipun 4 kpl saa S-Etuhintaan 30 €. Liput myy Iso-Hannu. Blue Sea Film Festival

LA 10.8. RUUHKAVUOSIEN VUODENAJAT Rauman Festivo -kamarimusiikkifestivaaleilla, koko perheen konserttiin perhelippu 1.7. alkaen Rauman Prismasta 10 € (1 aikuinen ja 2-4 lasta). raumafestivo.fi

VIULUSOITTAJA KATOLLA SANTTIOLLA–> kesäteattereissa Pyhärannan Santtiolla on kolme S-Etuhintaista näytöstä 14.7., 18.7. sekä 27.7. Liput S-Etuhintaan 23 €. Teatteriyhdistys Fake Ry – Teatteria suurella sydämellä! (teatterifake.fi)

MUTTA KUKA ON ISÄ? LAPIN PATOLAMPITEATTERISSA pe 19.7. Liput S-Edulla 13 €. Lapin Patolampiteatteri » etusivu

 

KANNUSTA KOTIJOUKKUEITA S-ETUHINTAAN

Pallo-Iirojen miehet pelaavat jalkapallon kakkosdivisioonaa ja otteluita voi seurata Äijänsuolla S-Etuhintaan 8 € (norm. 10 €). Naisten ykkösdivisoonan otteluihin pääsee myös S-Etukortilla -2 € edullisemmin. – Pallo-Iirot r.y (palloiirot.fi)

Feran naisten Superpesis -otteluihin pääset -2 € edullisemmin S-Etukortilla. Liput (fera.fi)

S-Etuhintaiset liput Lukko-Ässät Talviklassikkoon 24.1. ja 25.1.2025
Liput myyntiin tänään tiistaina 2.4. klo 12

Osuuskauppa Keulan asiakasomistajat saavat ennakko-ostoedun molempiin Talviklassikon Lukko-Ässät -otteluihin Porissa tammikuussa 2025. Lipunmyynti alkaa virallisesti vasta 19.4., mutta Keulan asiakasomistajat voivat ostaa lippuja ti 2.4. klo 12 alkaen.

S-Etuhintaiset liput ovat ostettavissa Rauman Prismasta tai Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä, liput myydään molempiin otteluihin erikseen. Ostorajoitus on kaksi lippua/Osuuskauppa Keulan asiakasomistaja.

  1. Rauman Prismasta myydään erä S-Etuhintaista lippua vain Keulan asiakasomistajille
  2. Ticketmasterin verkkokaupasta myydään erä S-Etuhintaista lippuja (linkki Keulan asiakasomistajien lipunmyyntiin löytyy S-mobiilista osiosta S-Etukortti – Ajankohtaista)

#talviklassikko #SEtu #hintaetu #asiakasomistajuuskannattaa #LukkoÄssät #paikalliskamppailu #tammikuu2025

Tervetuloa Rauman Prismakeskuksen joulunavaukseen sunnuntaina 5.11.

Ohjelmassa:

Klo 12-15 ja 16-18 Joulupukki vierailee myymälässä ja jakaa makeisia
Klo 11-19 Ravintolamaailmassa Joulubuffa, hinta S-Etukortilla 18,30 € (norm. 20,30 €)
Klo 14-18 Kasvomaalauksia
Klo 10-17 Lasten joulusuunnistus myymälässä, osallistujat palkitaan
Klo 19.00 Perinteinen ilotulitus, kesto n. 10 min
Tervetuloa!

Osuuskauppa Keulan virallista 120-vuotissyntymäpäivää juhlitaan perjantaina 27.10. Kutsumme kaikki asiakkaat tuolloin herkullisille munkkikakahveille. Kahvit tarjoillaan jokaisessa Osuuskauppa Keulan yksikössä/liikekeskuksessa klo 10-18 välisenä aikana.

Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa koko perheen liikuntatapahtumaan!

Sporttikeulimiset syyslomalla liikuttavat koko perhettä. Tapahtumissa ohjattua ohjelmaa, temppurata, rullatuolikeulintaa jne. Tapahtuma on maksuton Keulan asiakasomistajille. Tapahtuman järjestää LiikU

Raumalla talviharjoitteluhallin kioski on käytettävissä ja kioskin tuotto ohjautuu FC Raumalle. Eurassa uimahallin kahvio palvelee sporttikeulijoita.

 

Tervetuloa viettämään raumalaista iltaa Amarilloon perjantaina 27.10. klo 18 alkaen

Menu:
Amarillon lapskoussia
Kyytipojaksi Pukspröötiä
A’la Carte lista, House burgerina ”Reunanen”

Ohjelma:
18:00 Laura Suominen ja Kari Vuorisalo raumangiälisiä viihdelauluja
18:15 Raumlaissi jaarituksia Ossi Paavola
18:30 Laura ja Kari
19:15 Raumlaissi jaarituksi Ossi Paavola
19:30 Häplänperän valittajat
20:00 Laura ja Kari
20:30 tauko
20:45 Laura ja Kari
21:30 Ohjelma päättyy ja ilta jatkuu Amarillossa

Pöytävaraukset raflaamo.fi

 

Osuuskauppa Keula kutsuu asiakasomistajat Pomppusiin Keulan 120 v Golf-juhlapäivään perjantaina 15.9. klo 12 alkaen

S-Etukortilla seuraavat edut:

Huom! Puolikkaalla 9 reiän pelikierroksella pitää olla green card ja golf seuran jäsenyys. Omilla mailoilla voi tulla rangelle lyömään. Vuokramailoja lainattavissa vastaanotossa.

Varaa heti oman puolikkaasi peliaika:

Tervetuloa juhlapäivään!

 

Tervetuloa juhlistamaan jo 20 vuotta toiminutta ABC Kortelaa perjantaina ja lauantaina 26.-27.5.

Juhlan kunniaksi tuote-esittelyjä, tapahtumia ja huikeita hintaetuja.

Pe 26.5. klo 11-15 ABC-mobiilin lataajalle ja käyttöönottajalle ilmainen autonpesu ABC Tallikedon Carwashiin

La 27.5. Apsi Apina seikkailee myymälässä

Katso viikonlopun ohjelma ABC Kortela tapahtumat (pdf)

Tule myymään ja ostamaan kaiken kansan parkkipaikka kirpputorille. Myynti tapahtuu Salen parkkipaikalla viltiltä, peräkärrystä tai auton takaluukusta.

Varaa maksuton myyntipaikkasi S-Etukortilla Salen kassalta tai soittamalla:

 

 

Tervetuloa!