Eurajoelle saadaan uusi ABC Carwash -autopesu


21.8.2023

PESUHALLIN RAKENTAMINEN EURAJOELLE VARMISTUI

Osuuskauppa Keula investoi uuteen S-marketiin ja ABC -kylmäasemaan Eurajoella. Eurajoen kunta vahvisti elokuussa rakennusluvan myös uudelle ABC Carwash -autopesuhallille. Kylmäasema on suunniteltu avattavaksi vuoden 2023 lopussa.

Kylmäaseman polttoainetarjonta laajenee Eurajoella nykyisestään. Uusia tankkauslaatuja ovat E85 eko, uusiutuva diesel Nero sekä moottoripolttoöljy. Lisäksi asemalle saadaan ABC-latauspisteet sähköautoille. Asemalle tulee sekä suurteho- että peruslatausmahdollisuus (2 kpl CCS sekä 2 kpl AC peruslataus max 22 kW / latauspiste, DC-kokonaisteho 200 kW, mikä jakautuu dynaamisesti kahdelle CCS-latauspisteelle).

Uusi yksikaistainen ABC Carwash on avoinna ympäri vuorokauden. Autopesuun uudistetulla Tallikedolla on oltu erittäin tyytyväisiä, joten odotukset Eurajoen osalta ovat korkealla.

Tankkauksen ohella autopesuja voi ostaa helposti ja nopeasti ABC -mobiilista tai kortilla maksutolpasta. ABC-mobiilissa ostettuja sarja- ja kuukausipesuja voi käyttää jatkossa kummassa tahansa Osuuskauppa Keulan yksikössä, Tallikedolla tai Eurajoella.