Haku päättynyt 28.2. – Hae kesätöihin Keulaan ja koe elämäsi kesä!


14.2.2020

Meillä Keulassa menestyt, kun teet työsi reippaasti ja olet liikkeellä positiivisella asenteella, joka näkyy niin asiakkaille kuin työkavereille. Kokemus vastaavista töistä on toki eduksi, mutta emme edellytä sitä. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät heille osoitettaviin tehtäviin ja työtä tehdään tiimeissä toisia auttaen ja opastaen.

Työpäivät toimipaikoissamme ovat vauhdikkaita ja tahtia kiristetään asiakaspaineen mukaan. Saat Keulan kesätöistä todennäköisesti eniten irti, jos pidät fyysisestä työstä, monipuolisista tehtävistä ja asiakkaiden ilahduttamisesta.

Toivomme, että olet valmis tekemään töitä mahdollisimman pitkän pätkän kesäkaudesta. Töitä on tarjolla vaihtelevasti toukokuusta syyskuulle.

Keulassa kesätyöntekijät toimivat mm. myyjinä, liikennemyymälätyöntekijöinä ja tarjoilijoina – marketeissa, liikennemyymälöissä ja ravintoloissa. Työvuorot ovat vaihtelevia sisältäen yhtä lailla aamu-, päivä- ja iltavuoroja niin viikonloppuina kuin juhlapyhinä, toimipaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.

Meillä Keulassa saat käyttöösi Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut, esimerkiksi 25 %:n alennuksen Keulan ravintoloiden ruoasta ja juomasta. Kesätyöntekijänä olet myös etulyöntiasemassa Keulan tulevia työtehtäviä hakiessasi. Useat kesätyöntekijät jatkavat Keulassa kesän jälkeen esim. välivuotta opiskeluista pitäen tai työskennellen opintojen ohessa.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, saat lisätietoa tarjolla olevista tehtävistä suoraan jokaisen toimipaikan päälliköltä. Kaikki Keulan yksiköt ja niiden yhteystiedot löydät osoitteesta: www.keula.fi.

Täytä kesätyöhakemus  tästä linkistä 29.2.2020 mennessä. Huomioithan, että edellytämme kesätyöntekijöiltä 17 vuoden ikää (hakijan tulee olla täyttänyt 17 v. 1.6. mennessä). Tätä nuoremmille avaamme oman kesätyöhaun myöhemmin keväällä.

Tervetuloa Keulaan!