Keula käynnistää Laitilan liikekeskuksen uudistamisen syksyllä


23.6.2021

Osuuskauppa Keulan toiminnan kulmakivenä on palauttaa hyvä tulos asiakasomistajilleen. Keula on investoinut viime vuosina laajasti oman alueensa palveluverkostoon. Syksyllä vuorossa on Laitilan liikekeskuksen täysmittainen uudistus. Yli 12 vuotta vanhan liikekeskuksen tilat uudistetaan kauttaaltaan ja erityisesti tilankäyttöä ja energiatehokkuutta parannetaan.

Laitilan Hesburger ja S-marketin uusi ruokatori rakennetaan täydentämään toisiaan. Ravintolasalissa voi nauttia jatkossa sekä Hesburgerin että ruokatorin tuotteita.

Keulan ravintolaliiketoiminta Laitilassa keskitettiin alkuvuodesta vain Hesburgeriin. Uudistuksen myötä asiakkaat tulevat saamaan jälleen laajemmat ravintolapalvelut käyttöönsä, kun S-marketiin rakennetaan monipuolisesti palveleva ruokatori lähelle Hesburgeria.

– Laitila on kehittänyt myyntiä viime vuosien aikana vahvasti ja on hienoa saada toteuttaa meille uuden konseptin Hesburger-ravintola, kertoo toimialajohtaja Tanja Paloluoto.

S-marketin ruokatorin yhteyteen on tulossa myös uusi paistopiste, jossa paistetaan tuoretta leipää ja leivonnaisia joka päivä. Asiakaskokemuksen parantaminen ja valikoiman laajennus ovat myymäläuudistuksen keskiössä.

– S-marketin myymälätila kasvaa usealla sadalla neliöllä ja valikoima noin kahdella tuhannella tuotteella. Ruokatorilla Kivikylän mestarit loihtivat lämpimät ruuat ja palvelutiskiltä löytyvät kylmät ruuat ja lisäkkeet. Vitriinistä sitten kahvileivät herkutteluun, kertoo toimialajohtaja Sami Junnila.

Uusi S-marketin myymälämiljöö korostaa esillepanoja ja vastuullisuutta. Kylmäkalusteet uusitaan energiatehokkaiksi ja ympäristöystävällisiksi. Pikakassat tulevat helpottamaan nopeaa asiointia ja ruuan noutopisteeseen saadaan lisäpalveluna kätevät noutolokerikot.

Laitilan liikekeskuksen uudistus käynnistyy elokuussa ja valmistuu loppuvuoden aikana. Kiinteistöön saadaan uudistuksen yhteydessä myös uusia vuokratiloja.