Koko perheen GOLF-hyvinvointitapahtuma 10.9. klo 12-15


1.9.2022

Osuuskauppa Keula ja Rauma Golf ovat tuoreita yhteistyökumppaneita! Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla -10 € alennusta green feestä ja -5 € alennusta golf-auton vuokrasta. Nyt meillä on ilo järjestää yhdessä koko perheen golf-tapahtuma la 10.9. klo 12-15 niin lajin parissa jo iloitseville kuin siitä uutena kiinnostuneillekin. Kaikille lämpimästi tervetuloa ? Mukana tapahtumassa myös Hyvinvoinnin Walimo.

Golf-tapahtumassa (Ala-Pomppustentie 20) on monta ”pelipistettä”. Greencardin omaavat voivat lähteä 9 reiän vihreämieliseen golfkilpailuun, jossa parhaat palkitaan S-ryhmän ja Walimon lahjakorteilla. Jos ei golfia ole harrastanut ennen, voi sitä testata rangella eli lyöntipaikan harjoitusalueella ja kolmen reiän harjoituskentällä. Lisäksi Rauma Golfin padel-kenttä on käytettävissä ja luvassa on padel-opastusta tasatunnein klo 12, 13 ja 14. Ilmoittaudu saapuessasi pelipisteille ja kokeile vaikka kaikkia!

Luvassa on myös golffarin alkulämmittely aina puolelta eli klo 12.30, 13.30 ja 14.30. Osallistujille jaetaan Keulan mansikkaista Virkune -vitamiinijuomaa ja Walimo tarjoaa mahdollisuuden InBody-mittaukseen ja kylmähoidon testaukseen. Tietenkin paikalla on myös Osuuskauppa Keulan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki eli hymyilevät palvelumyyjämme vastaavat kysymyksiisi asiakasomistajuudesta.

Olette lämpimästi tervetulleita mukaan niin yksin, kaksin kuin koko perheen tai ystävysten kesken. Golfravintola palvelee normaalisti.