LAITILAN LIIKEKESKUKSEN UUDISTUS VALMISTUMASSA – S-market laski satojen tuotteiden hintaa S-ryhmän edullisimpaan hintaluokkaan


3.12.2021

Osuuskauppa Keula on uudistanut laajasti Laitilan liikekeskusta kuluneen vuoden aikana. Perusparannus- ja uudistustyöt ovat nyt aivan loppusuoralla. Uusi Hesburger avattiin kuukausi sitten ja ensi viikolla S-marketin remontti huipentuu, kun uusi sushi-piste avataan ruokatorille. Kauppaa on uudistettu asteittain koko syksy ja joulukuun alusta asiakkaat palkittiin siirtymällä S-ryhmän edullisimpaan suositushinnoitteluun satojen tuotteiden osalta.

Liikekeskuksesta on remontoitu uudet tilat myös Keulan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteelle. Aikoja on varattavissa jälleen ensi viikosta alkaen. Liikekeskuksen vanha puoli remontoitiin täysin vuosi sitten. Laitilan seurakunta muutti uusiin vuokratiloihin helmikuussa.

 

  • S-marketin myymälätila kasvoi ja valikoima noin kahdella tuhannella tuotteella. Paras ja pitkävaikutteisin uutinen suurimmalle osalle asiakkaista on kuitenkin aiempaankin edullisempi hintatasomme, summaa toimialajohtaja Sami Junnila.

Kaupan viimeistelytyöt jatkuvat vielä joulukuun ajan ja esimerkiksi pikakassat saadaan asennettua vasta ensi vuoden puolella. Maailmanlaajuinen komponenttipula on aiheuttanut viivytyksiä laitetoimituksiin.

  • Juhlimme avajaisia alkuvuodesta, sitten kun kaikki on täysin valmista ja koronatilannekin toivottavasti saatu jälleen paremmaksi, lupaa Junnila.

Osuuskauppa Keulan toiminnan kulmakivenä on palauttaa hyvä tulos asiakasomistajilleen. Keula on investoinut viime vuosina laajasti oman alueensa palveluverkostoon. Vuonna 2021 vuoroon tuli Laitilan liikekeskuksen täysmittainen uudistus. Yli 12 vuotta vanhan liikekeskuksen tilat on käyty kauttaaltaan läpi ja erityisesti tilankäyttöä ja energiatehokkuutta parannettu.