Lapin Salen perusparannus parhaillaan käynnissä – uudistuksen toteuttavat paikalliset urakoitsijat


14.4.2021

Osuuskauppa Keula remontoi parhaillaan Lapin Salen kauppakiinteistöään. Uudistustyöt tehdään paikallisten urakoitsijoiden voimin ja investoinnin kokonaiskustannus on lähes miljoona euroa. Kaupankäynti jäi tauolle pääsiäisen jälkeen ja tavoitteena on uudistaa koko myymälä vappuun mennessä.

Kiinteistön perusparannuksen yhteydessä remontoidaan pinnat ja uusitaan kaikki myymälän kalusteet. Uudet ovelliset kylmäkalusteet toimivat hiilidioksidilla, joka on luonnollinen, ympäristöystävällinen ja turvallinen kylmäaine. Valaistus vaihdetaan energiatehokkaaseen led-tekniikkaan ja kiinteistössä käytettävä sähkö tuotetaan uusiutuvalla energialla.

Lapin Salen sisääntuloaulaan rakennetaan uusi kahvilatila, jonne paistetaan lämpimäisiä uudistettavissa taustatiloissa. Myymälässä jatkaa edelleen myös Postin palvelupiste, jonka tilatarpeet on huomioitu suunnittelussa.

– Kiinnitämme kalusteuusintojen myötä erityistä huomiota esillepanoihin ja asioinnin helppouteen. Lisäksi haluamme tuoda pientä extraa kyläläisille esimerkiksi kahvilapalveluiden ja pikakassojen avulla, toteaa marketkaupan toimialajohtaja Sami Junnila.

Lapin Salen remonttia tehdään kovalla vauhdilla ja tavoitteena on avata myymälä vapuksi. Rakennusurakoinnista vastaa Rauman RS-Rakennus Oy, ilmastoinnista Satatech Talotekniikka Oy, putkitöistä LVT-Putki Oy, sähköistä Narvi-Sähkö Ky, kylmäurakasta Rauman Kylmärakenne Oy ja automaatiotöistä LVI-Säätölaitepalvelu Mäkinen Oy.

-Toivotaan, ettei tule mitään ennalta-arvaamattomia yllätyksiä, jotka lykkäisivät kunnianhimoista tavoitettamme uudistaa koko myymälä vain muutamassa viikossa, summaa Junnila.

Lisätiedot:
toimialajohtaja Sami Junnila, puh. 044 072 1373