Liity nyt Keulan asiakasomistajaksi tai anna asiakasomistajuus lahjaksi


18.11.2020

Liity nyt Osuuskauppa Keulan asiakasomistajaksi

Osuuskauppa Keulan uusi asiakasomistaja saa liittymisetuna S-mobiiliin 30 € lahjarahaa Rauman Prisman käyttötavaraosastolle sekä 20 € herkkurahaa paikalliseen Keulan S-marketiin. Lahjarahalla saat alennusta kertaostoksen loppusummasta (alennus ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita). Liittymisetu on voimassa 18.11.-6.12. välisenä aikana. Varaa liittymisaikasi Keulan asiakasomistaja ja S-Pankkipisteelle s-pankki.fi/ajanvaraus 6.12. mennessä. Liittymisedut ovat voimassa 1 kk liittymispäivästä. Liittymisedut saa uusi asiakasomistaja, joka on Osuuskauppa Keulan talouden pääjäsen.

Voit maksaa liittymishetkellä koko 100 euron osuusmaksun tai kuitenkin vähintään 20 euroa, joka on ns. osaosuusmaksu. Osaosuusmaksun maksettuasi ostoistasi kertynyt Bonus ja maksutapaetu siirretään täydentämään osuusmaksuasi. Kun osuusmaksusi (100 €) on täyteen maksettu, saat rahana maksetut edut omaan käyttöösi. Sinulla on kaksi vuotta aikaa maksaa koko osuusmaksu. Mitä useimmin käytät S-Etukorttiasi, sitä nopeammin osuusmaksusi tulee kokonaan maksetuksi.

Osuusmaksu on sijoitus osuuskaupan pääomaan

Asiakasomistajaksi liittymisen yhteydessä lunastat osuusmaksulla yhden osuuden osuuskaupastasi – olet siis yksi osuuskauppasi omistajista. Osuusmaksu ei siis ole maksu S-Etukortista, vaan kertasijoitus osuuskaupan pääomaan. Jos joskus päätät luopua asiakasomistajuudesta, saat maksamasi osuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Anna asiakasomistajuus lahjaksi

Asiakasomistajuus on myös erinomainen lahja (arvo 100 €). Lahjan antaja saa kiitokseksi 50 €:n lahjakortin S-ryhmään. Lahjaetu voimassa 23.12. asti Keulan palvelupisteillä.

Jos haluat antaa asiakasomistajuuden lahjaksi, toimi näin:

  1. Asioi palvelupisteellämme ja maksa etukäteen lahjan saajan osuusmaksu 100 €.
  2. Saat meiltä lahjakirjeen mukaasi, jossa kerrotaan uudelle asiakasomistajalle että osuusmaksu on valmiiksi maksettuna. Liittyminen tapahtuu aina henkilökohtaisesti ajanvarauksella.
  3. Saat heti mukaasi 50 € S-ryhmän lahjakortin kiitokseksi asiakasomistajahankinnasta.

Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteet palvelevat Raumalla, Eurassa ja Laitilassa.

Palvelemme ajanvarauksella Rauman Prismakeskuksessa ma-pe 8-19, la 10-16. Pika-asiointi ma-pe 10-17.
Palvelupisteet Euran ja Laitilan S-marketeissa palvelevat ajanvarauksella ma-pe 9-18. Pika-asiointi Eurassa maanantaisin 13-16 ja Laitilassa torstaisin 13-16

Lisätietoja sähköpostilla keulatiimi@sok.fi