MEILLÄ ON TÖITÄ -kesätyöhaku käynnissä 28.2. asti


27.1.2022

Reippaat otteet ja positiivinen asenne, joka näkyy niin asiakkaille kuin työkavereille. Osuiko?

Palkkaamme jälleen ison nipun kesätyöntekijöitä eri yksiköihimme monenlaisiin tehtäviin. Erityisesti ravintola-alalle tarvitaan uusia valovoimasia tekijöitä, kuten videolla esiintyvät Elisa, Verna, Emma ja Tino ?
Kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät heille osoitettaviin tehtäviin ja työtä tehdään tiimeissä toisia auttaen ja opastaen. Työpäivät toimipaikoissamme ovat vauhdikkaita ja tahtia kiristetään asiakaspaineen mukaan. Siksi saat Keulan kesätöistä todennäköisesti eniten irti, jos pidät fyysisestä työstä, monipuolisista tehtävistä ja asiakkaiden ilahduttamisesta ?
Myös kesätyöntekijämme saavat Keulan ja S-ryhmän hulppeat henkilöstöedut ja mikä parasta, tänä vuonna jokainen uusi nuori (16-21 v.) saa Keulalta tervetuliaislahjaksi asiakasomistajuuden (arvo 100 €). Tervetuloa meille töihin!

#OsuuskauppaKeula #meilletöihin #Keulapalkkaa #Keulahahmo

Siirry hakemuksen tekoon täältä kohdasta Keula_AO lahjaksi kesätyöntekijöille 2022 >>

Nuorempien tekijöiden kahden viikon kesäharjoittelu eli ”Tutustu ja tienaa” -harjoittelu tarjoaa paikan myös kymmenille nuorille eri yksiköissämme. Kesäharjoitteluun voivat hakea ne nuoret, jotka eivät ole aikaisemmin olleet vastaavassa harjoittelussa tai varsinaisissa kesätöissä kaupan tai ravintola-alalla.

Kesäharjoittelu Keulassa – KEULA >>