OSUUSKAUPPA KEULA AVAA PRISMAAN OMAN KUKKAKAUPAN


1.11.2023

Osuuskauppa Keula laajentaa Rauman Prisman palveluita avaamalla oman kukkakaupan kodin- ja sisustusosaston yhteyteen. Tavoitteena on laajentaa kukka- ja viherkasvivalikoimaa entisestään sekä vastata asiakastoiveisiin persoonallisten ja paikan päällä sidottujen kimppujen ja asetelmien toteutuksista.

Kodin, pihan ja puutarhan tuoteryhmät ovat yksi eniten kasvavista kysyntäalueista Prisman käyttötavarakaupassa.

-Olemme saaneet jo pidemmän aikaa toiveita kukkavalikoiman laajentamisesta. Asiakkaamme haluavat itse vaikuttaa esimerkiksi kimpun ulkonäköön ja kokoon. Haluamme vastata kysyntään ja mahdollistaa asioinnin kukkakaupassa Prisma-käynnin yhteydessä, kertoo Osuuskauppa Keulan toimialajohtaja Sami Junnila.

Prisman kukkakauppa tulee palvelemaan seitsemänä päivänä viikossa ja käyttötavaraosastolle tullaan palkkaamaan lisää kukka- ja puutarha-alan ammattilaisia.

-Floristien rekrytointi avataan lähipäivinä. Kyseessä on lisäpalvelu, jonka haluamme hoitaa ammattitaitoisesti. Palkattava henkilökunta on osa Prisman työryhmäämme eli toimenkuva on hyvinkin monipuolinen, toteaa Junnila

Uusi kukkakauppa rakennetaan käyttötavarasisäänkäynnin välittömään läheisyyteen nykyisen LukkoShopin toiselle puolelle. Valikoimaan saadaan käsin sidotut kukkakimput, asetelmat, seppeleet ja muistokukat. Kukkakaupan tuotteita on mahdollista tilata myös kotiin tai suoraan kukkia saavan osoitteeseen. Kukkakaupan ostoista maksetaan myös osuuskaupan Bonusta ja maksutapaetua.

-Prismakeskuksen asiakasmäärä on yli 50 000 asiakasta viikossa. Osalle heistä kukkakauppaan lähteminen erikseen on liian aikaa vievää tai vaivalloista. Uskomme, että kaupassakäynnin yhteydessä on mukavaa ostaa kimppu itselle tai läheiselle, summaa Junnila.

Prisman kukkakauppa avataan alkuvuodesta 2024.

 

Lisätiedot: toimialajohtaja Sami Junnila, puh. 044 072 1373