Osuuskauppa Keula hyppää Pallo-Iirojen matkaan


4.5.2023

Pallo-Iirot ja Osuuskauppa Keula ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Keulan asiakasomistajaeduista pääsee nauttimaan myös jalkapallokansa.

Osuuskauppa Keula on raumalaisille tuttu näky urheilupiireissä. Useamman raumalaisen urheiluseuran kumppanina toimiva Keula toimii jatkossa myös Pallo-Iirojen kumppanina. S-Etukorttia näyttämällä saa aikuisten pääsylipusta 2 € alennuksen. Osuuskauppa Keulan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio kertoo, miksi juuri nyt oli oikea aika aloittaa yhteistyö myös Pallo-Iirojen kanssa.

– 120-vuotiaan Osuuskauppa Keulan omistavat Rauman seudulla asuvat paikalliset yksityishenkilöt. Yhteensä omistajia on 32 000. Omistuspohjan takia alueellinen vaikuttaminen ja seudun elinvoiman tukeminen on Keulalle ensiarvoisen tärkeää. Osuuskaupan tulos palautuu asiakasomistajille eri muodoissa. Tunnetuin on Bonus, mutta tuemme vahvasti paikallisia urheiluseuroja, yhdistyksiä, koululuokkia ja jaamme esimerkiksi mittavan määrän ruoka-apua. Raha jää seudullemme.

– Pallo-Iirot on Satakunnan suurin jalkapalloseura ja alueellisesti vahva liikuttaja. Osuuskauppa Keula juhlii tänä vuonna 120-vuotista historiaansa, joten tämä vuosi on erinomainen hetki käynnistää ”suuren luokan” yhteistyö myös sadan vuoden ikää lähestyvän jalkapalloseuran kanssa.

Yksi Keulalle tärkeimmistä arvoista on luonnollisesti asiakasomistajien palkitseminen. Tuleva kesä antaakin Keulan asiakasomistajille uuden tavan nauttia Keulan eduista.

– Keula on mukana tukemassa paitsi seudun harrastustoimintaa, myös menestyksekästä kilpaurheilua. Rauman Lukko, Rauman Fera ja Rauman SalBa saavat seurakseen nyt Pallo-Iirot. Urheilu liikuttaa myös ottelutapahtumissa laajaa joukkoa, kirjaimellisesti. Haluamme olla asiakasomistajiemme arjessa ja juhlassa mukana, urheilu tarjoaa elämyksiä ja seudullista yhteishenkeä. Kotiseuturakkautta parhaimmillaan!

– S-Etukortilla saa Pallo-Iirojen ottelutapahtuman sisäänpääsylipusta alennusta kaksi euroa. Lisäksi ottelutapahtumissa keulitaan koko kesä! Sainio odottaakin jo, mitä kumppanuus tuo tulevaisuudessa tullessaan.

– Pienistä puroista syntyy suuria jokia. Keulan toimialue ulottuu Rauman lisäksi Euraan, Eurajoelle, Laitilaan, Pyhärantaan ja Säkylään. Pallo-Iirot on seura, jonka toiminta ulottuu koko Rauman seudulle ja Satakuntaan. 1300 ihmistä liikuttavan seuran yhteistyö on vahvaa muiden paikallisseurojen kanssa ja juniorityöhön panostetaan. Keula on totta kai mukana myös juniorien toiminnassa, esimerkiksi tarjoamalla pelien ”Keulahahmoille” Fair Play -lahjakortteja. On ilo olla mukana!

Myös Pallo-Iirojen myynti- ja viestintäpäällikkö Teemu Vehviläinen on tyytyväinen uuteen kumppanuuteen.

– Tämä on hieno pelinavaus uuteen kumppanuuteen. Neuvottelut eivät olleet vaikeat, kun molemmilla oli samankaltaiset ajatukset siitä, mitä toiselta odottaa. Olen todella iloinen, että Keula näkee seuramme tukemisen sekä toimintamme asiakasomistajilleen arvokkaana!

Miesten ja naisten edustusjoukkueiden otteluissa S-Etukorttia näyttämällä 2€ alennus aikuisten pääsylipuista!