Osuuskauppa Keulan vuosikertomus 2021


22.3.2022

Viime vuosi oli poikkeuksellinen ja tapahtumarikas. Paljon ehdittiin tehdä Keulassakin ja tulos oli erinomainen. Henkilökunta oli viime vuoden onnistumisissa aivan keskeisessä roolissa poikkeusaikoina. Nöyrä ja lämmin kiitos jokaiselle keulalaiselle.

Uuttakin saatiin aikaan mm. Pyhärannassa ja Lapissa Sale-myymälöiden uudistuksella ja isommin uudistuttiin Laitilassa, kun liikekeskus remontoitiin ja kaikki Keulan liiketoiminnot keskuksessa uudistettiin. Uutena saatiin mm. sushi-piste S-marketin Ruokatorille.

Keulan vuosikertomuksen kansikuvapojaksi valikoitui itseoikeutetusti Tallikedon Jarkko Nieminen, jonka pitkä ura ABC Tallikedolla vaihtui ainakin osin konttoritöihin polttonestevastaavaksi. Tallikedon pitkä historia kirjoitettiin uusiksi, kun vanha rakennus purettiin ja tilalle rakennettiin uusi kylmäasema pesukatuineen ja sähkölatauspisteineen.

Keula on velaton osuuskauppa, joka jakaa vuosittain Bonusta n. 6 milj. euroa ja investoi yli 8 milj. euroa tulorahoituksella. Henkilökuntaa Keulassa on noin 500 ja liikevaihtoa 160 milj. euroa.