Rauman Prismakeskus uudistuu vaiheittain kevään aikana


31.1.2020

Osuuskauppa Keulan mittava 10 miljoonan euron uudistus- ja laajennusurakka Rauman Prismakeskuksessa on edennyt suunnitellusti. Projekti käynnistyi viime kesänä maanrakennustöillä ja syksy on rakennettu noin 3000 m² laajennusosaa.

Nyt ollaan vaiheessa, jossa Prismaa lähdetään uudistamaan nykyisen marketin osalta. Palvelutiskiä rakennetaan ensi viikosta lähtien ja uusi ruokatori avataan viikolla kahdeksan. Uusi pullonpalautuspiste laajennusosassa saadaan käyttöön viikolla neljä. Nykyisen pullonpalautuspisteen kohdalle rakennetaan uusi sisäänkäynti. Päivittäistavara- ja käyttötavaraosastojen uudistusta viedään tulevien viikkojen aikana läpi vaihe vaiheelta.

Keulan uutuutena kauneushoitola ja erillinen leikkitila

Prisman myymälään tuodaan oma leikkitila lapsille, josta löytyy kiipeilytelineen ja pehmopalikoiden lisäksi myös asiakas-wc. Emotion ja parturi-kampaamo yhdistyvät ja saavat tiloihinsa täysin uutena palveluna avattavan kauneushoitolan. PizzaBuffa, Presso-kahvila, Hesburger sekä Keulan asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki saavat uudistuksessa lisää palvelutilaa ja uutta ilmettä. Rakennustyöt ajoittuvat maalis-huhtikuulle.

Uudet vuokralaiset täydentävät kokonaisuutta

Uuteen Prismakeskukseen on rakennettu lisätilaa myös uusille vuokralaisille. Osuuskauppa Keulassa on solmittu nyt neljä uutta sopimuskumppanuutta, jotka täydentävät erinomaisesti Keulan omien liiketoimintojen ja nykyisten vuokralaisten muodostamaa kokonaisuutta.  Yhden liiketilan osalta neuvottelut ovat vielä kesken.

Nykyisistä kumppaneista uudistuneessa Prismakeskuksessa jatkavat DNA, Elisa ja LähiTapiola. Uusia vuokralaisia ovat Apteekki Duo, Kultajousi, Musti ja Mirri sekä 24 Pesula.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila, puh. 044 733 0210