Rento paikallinen kuunteluohjelma Keulan asiakasomistajille – JAKSO 2 julkaistu


28.2.2022

Osuuskauppa Keula tuottaa asiakasomistajien iloksi uuden kuuntelusarjan OKcastin. Keulan podcastin välityksellä voit tutustua mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin teemoihin vaihtuvien vieraiden kanssa.

Podcast on rento paikallinen viihdeohjelma kiireettömiin hetkiin esimerkiksi kotoiluun, liikunnan pariin tai autoiluun. Yksi jakso kestää reilun tunnin. Ohjelma luotaa asioihin asiakasnäkökulmasta ja ohjelman juontavat Simo Heino ja Toni ”Protoni” Järvinen.
Keulahahmo- juttusarjan vieraat ovat jaksojen pääosassa. Keulahahmot ovat yhteistyökumppaneita, kummipelaajia, henkilökuntaa tai muulla tavoin kiinnostavia paikallisia henkilöitä. Tuomme podcastissa esiin ajankohtaisia ja kiinnostavia asioita asiakasomistajan näkökulmasta sekä maistelemme aina ”jakson juoman”.  Podcastiin sisältyy myös vinkkituokio eli asiantuntijaosuus, jossa perehdymme Keulan palvelumyyjien avulla mieltä askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi S-mobiiliissa, ABC mobiilissa ja S-Pankki -palveluissa. Kakkosjaksossa asiantuntijaosiossa puhutaan Keulan osuuskauppavaaleista Sinikka Kelhän johdolla sekä liitytään asiakasomistajaksi Inga Laaksosen ohjauksessa. Toisen jakson Keulahahmo on Rauman Lukon kummipelaaja Mikko Petman.

Jakso 2.

  • 1:37 – Asiakasomistajaksi liittyminen / asiantuntijana Inga Laaksonen
  • 13:28 – Osuuskauppa Keulan edustajiston vaalit / asiantuntijana hallintoneuvoston puheenjohtaja Sinikka Kelhä
  • 24:11 – Rauman Lukon kummipelaaja Mikko Petman / Keulahahmo -vieras ja jakson juoman maistelu (Virkune -vitamiinijuomat)

Okcast JAKSO 2 / Spotify koko jakso >> 
OKcast JAKSO 2 / äänitiedosto koko jakso >>
OKcast JAKSO 2 / YouTube -video koko jakso >>

Keulahahmo-juttu Mikko Petmanista vuodelta 2020 >>

Lue lisää: keula.fi/podcast