Rento paikallinen kuunteluohjelma Keulan asiakasomistajille – JAKSO 3 julkaistu


20.3.2022

Osuuskauppa Keula tuottaa asiakasomistajien iloksi uuden kuuntelusarjan OKcastin. Keulan podcastin välityksellä voit tutustua mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin teemoihin vaihtuvien vieraiden kanssa.

Podcast on rento paikallinen viihdeohjelma kiireettömiin hetkiin esimerkiksi kotoiluun, liikunnan pariin tai autoiluun. Yksi jakso kestää noin tunnin. Ohjelma luotaa asioihin asiakasnäkökulmasta ja ohjelman juontavat Simo Heino ja Toni ”Protoni” Järvinen.

 

Keulahahmo- juttusarjan vieraat ovat jaksojen pääosassa. Keulahahmot ovat yhteistyökumppaneita, kummipelaajia, henkilökuntaa tai muulla tavoin kiinnostavia paikallisia henkilöitä. Tuomme podcastissa esiin ajankohtaisia ja kiinnostavia asioita asiakasomistajan näkökulmasta sekä maistelemme aina ”jakson juoman”.  Podcastiin sisältyy myös vinkkituokio eli asiantuntijaosuus, jossa perehdymme Keulan palvelumyyjien avulla mieltä askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi S-mobiiliissa, ABC mobiilissa ja S-Pankki -palveluissa.

 

Kolmosjakson Keulahahmona on Niina Koivula, joka on monelle tuttu Rauman Prisman palvelutiskiltä, mutta myös televisiosta. Niina Koivula voitti viime joulukuussa Mestaritekijä-ohjelman finaalin. Ohjelmassa kilpailtiin erilaisissa kädentaitotehtävissä. Podcast-jaksossa Niina kertoo ohjelman kuvauksista ja kertoo myös elämänsä haastavammista vaiheista. Tässä jaksossa palvelupäällikkö Inga Laaksonen tutustuttaa Simon ja Protonin S-mobiilin saloihin. Ajankohtaisosuudessa Protoni kertoo, mikä jokaisen pyöräilijän kannattaa tehdä kevään edetessä.

 

Jakso 3.

  • 02:00 – Jakson 3. juoma / Mehustamon itsepuristettu appelsiinimehu
  • 02:48 – Ajankohtaiset asiat / Vaalit, Kannustajat -haku, Prisman huoltopiste, Keulan vuosi 2021
  • 11:58 – S-mobiilin Oma kauppa, etukupongit / asiantuntijana Inga Laaksonen
  • 19:20 – Mestaritekijä Niina Koivula / Keulahahmo -vieras, TV 5 Mestaritekijä -ohjelman voittaja

Okcast JAKSO 3 / Spotify koko jakso >>
OKcast JAKSO 3 / YouTube -video koko jakso >>

OKcast JAKSO 2 / äänitiedosto koko jakso >>

Keulahahmo-juttu Niina Koivulasta >>

Lue lisää: keula.fi/podcast