Tuoretta, käsintehtyä sushia Prismasta – maailmalla suositusta Sushi Dailysta ennustetaan hittiä myös Raumalla


28.5.2020

Osuuskauppa Keula tuo Euroopassa suositun Sushi Daily -ketjun sushit Rauman Prismaan. Sushikioskista saa tuoretta, asiakkaiden edessä valmistettua sushia. Kokit valmistavat paikan päällä myös muita japanilaisen keittiön herkkuja. Palvelu avataan asiakkaille kesäkuun toisella viikolla.

Sushi Daily tarjoaa japanilaisen sushimestarin salaisista resepteistä, asiakkaiden edessä valmistettua tuoretta sushia päivittäin. S-ryhmän syksyllä Suomeen tuoma Sushi Daily on tarjonnut laatutietoisille sushin ystäville perinteisten suosikkien lisäksi yllättäviäkin makuelämyksiä. – Sushista on kovaa vauhtia tulossa seuraava tex-mex, niin vauhdilla sen suosio kasvaa. Sushi Daily nostaa ruokakaupassa myytävän sushin uudelle tasolle. Olemme innoissamme, että pääsemme tarjoamaan tätä maailmalla suosioon noussutta herkkua asiakkaillemme. Ensimmäiset Sushi Daily kioskit avattiin syksyllä 2019 ja asiakkaiden vastaanotto on ollut todella hyvä, hehkuttaa ryhmäpäällikkö Sari Miettunen S-ryhmästä.

-Me Osuuskauppa Keulassa haluamme tuoda Raumalle myös uusimpia konsepteja eli Prisman uudistuminen on muutakin kuin uutta pintaa ja lisää tilaa. Tuotevalikoimamme Ruokatorilla on erittäin monipuolista ja olemme ylpeitä saadessamme myös tuoreet ja laadukkaat sushit valikoimiin, toteaa toimialajohtaja Sami Junnila.

Ruoan ostaminen muuttuu. Asiakkaat haluavat laadukasta ravintolatasoista ruokaa vaivattomasti valmiina kaupasta. Tähän kysyntään vastaamisessa Euroopassa suosittu Sushi Daily on S-ryhmälle luonteva yhteistyökumppani. Ketjun ensimmäinen sushikioski avattiin Ranskassa vuonna 2010, ja nyt Sushi Daily toimii Suomen lisäksi kymmenessä Euroopan massa. Ketjulla on jo yli 800 sushikioskia ympäri Eurooppaa.

– Asiakkaat odottavat elämyksellisyyttä ruokakaupassa ja toivovat yhä enemmän laadukkaita, vaivattomia ja samalla terveellisiä vaihtoehtoja. Tämä on valttimme. Valmistamme sushit aina kokonaisesta tuoreesta kalasta päivittäin asiakkaan silmien edessä käsityönä. Susheissamme käytetään omaa salaista riisisekoitustamme, ja riisi on kasvatettu vain meidän tarpeisiimme, sanoo Richard Sumelius Sushi Dailystä.

Yhdistelmä sushimestarin perinteisiä oppeja ja yllättäviä makuyhdistelmiä

Sushi Dailyn suosituin sushi on kaliforniarulla, jonka päällä on rouskuvaa kuivattua sipulirouhetta. Valikoimassa on perinteisiä nigirejä, makeja ja sashimia sekä yllättäviä makuelämyksiä, kuten tulisen mausteisia tai wakame-levällä kuorrutettuja kaliforniarullia. Myös vegesushit ovat kysyttyjä. Pelkkään sushiin ei tarvitse tyytyä: monipuolinen valikoima tarjoaa kaikille japanilaisen keittiön ystäville myös muita makuelämyksiä kuten poke-kulhoja, kana-, rapu- ja kasvisnyyttejä sekä Aasian makujen inspiroimia salaatteja. Valikoimassa on vegevaihtoehtoja sekä aterioita raa’asta ja kypsennetystä kalasta sekä kanasta. Sushi tarjotaan asiakkaille valmiina lajitelmina rasioissa kotiin nautittavaksi. Kaikki sushikokit koulutetaan sushin valmistamisen saloihin Sushi Dailyn omassa koulutusohjelmassa. Työtä ohjaa perustaja Kelly Choin lupaus mentorilleen, japanilaiselle sushimestari Yamamoto Sanille: ei vähempää kuin maailman parasta sushia, laadukkaimmista raaka-aineista.

Lisätietoja:

Sami Junnila, toimialajohtaja Osuuskauppa Keula, puh. 044 072 1373
Richard Sumelius, Sushi Daily puh. 040 501 1010
Sari Miettunen, ryhmäpäällikkö, S-ryhmän vähittäiskauppa, puh 010 768 1289