VIRKUNE – vitamiinijuomasta uutuusmaku Rannan mansikoista


29.7.2022

Keulan asiakkaille kehitetty terveellinen välipalajuoma sai uuden mauan

Osuuskauppa Keula haluaa olla mukana edistämässä asiakkaidensa terveellisiä elämäntapoja. Erityisenä kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, joiden terveellisiin kulutustottumuksiin vaikuttaminen kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Erilaiset välipala- ja urheilujuomat ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa, joten Keulassa haluttiin lanseerata ikioma lasten makuun sopiva raikas ja terveellinen vitamiinijuoma. Kehitystyöstä vastasi suomalainen Foodwest Oy, joka on S-ryhmässä tunnettu esimerkiksi Suomalainen menestysresepti -ohjelman tuotteiden kehitystuesta. Virkune -juomasta saatiin nyt uusi vitaminoitu (c-vitamiini ja sinkki) mansikkajuoma, jonka tuotantoon on käytetty paikallisia Rannan mansikoita!

  • Lähdimme viime kesänä ideoimaan vitaminoitua juomavaihtoehtoa yhdessä raumalaisen Foodwestin asiakkuuspäällikkö Tuomas Kärjen kanssa. Foodwest on elintarvikealan toimijoihin erikoistunut tuotekehittäjä, joten sen vuoksi käännyimme heidän puoleensa. Halusimme Keulan kauppojen juomahyllyyn paikallisen, terveellisen ja raikkaan juomavaihtoehdon. Projektin edetessä huomasimme, että tämä juomahan sopii kaikenikäisille kuluttajille, vaikka ensin suunnittelimme sitä lapsille ja nuorille, kuvailee Osuuskauppa Keulan toimialajohtaja Sami Junnila projektin alkuvaiheita.

 

VIRKUNE  -vitamiinijuomaa myydään kaikissa Keulan osuuskauppa-alueen päivittäistavarakaupoissa. Juoman nimen ja etiketin on suunnitellut paikallinen mainostoimisto Mediakumppanit Oy yhteistyössä Osuuskauppa Keulan kanssa. Välipalajuoma on pullotettu kierrätettävään ja pantilliseen 250 ml muovipulloon. Pullossa on kierrekorkki, ja se säilyy huoneenlämmössä. Uutuus kesällä 2022 on laitilalaisista Rannan mansikoista tuotettu vitamiinijuoma. Parasta on se, ettei tuotteissa ei ole lainkaan erikseen lisättyä sokeria!