Keula avoin hakemus

Osuuskauppa Keulan palveluksessa on n. 500 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 150 milj. €. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki. Etsimme nyt ahkeria ja iloisia myyjiä market-liiketoimintaamme!

Avoin työhakemus Osuuskauppa Keulaan

117-vuotiaan Osuuskauppa Keulan omistaa yli 31.000 asiakasomistajaa ja työntekijöitä palveluksessamme on noin 500. Osuuskauppa Keula on osa valtakunnallista S-ryhmää. Keulan liikevaihto on noin 150 milj. € ja Bonuksia jaetaan vuosittain noin 6 milj. €. Asiakasomistajamme hyötyvät paikallisen osuuskaupan jäsenyydestä keskittämisen, etujen ja hyvän palveluverkoston kautta. Tavoitteenamme on tuottaa ylivoimaista hyötyä ja helppoutta arkeen. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen, kaupan, ravintolan tai pankin eri tehtävistä kiinnostunut henkilö?

Hakemamme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä ja iloisia tiimityöntekijöitä. Odotamme positiivista palveluasennetta, yhteistyökykyä sekä itsenäistä, reipasta ja ripeää otetta työhön. Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa vuoroissa kaikkina liikkeidemme aukioloaikoina.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä Osuuskauppa Keulan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Arvostamme työhön soveltuvaa koulutusta ja kokemusta, mutta vielä tätäkin enemmän työtä pelkäämätöntä asennetta.

ODOTAMME SINUN HAKEMUSTASI

Keula avoin hakemus >>