Kutsuimme Keulasta eläköityneitä senioreja muistelemaan osuuskauppaelämää eri vuosikymmeninä. Videotallenteet on nauhoitettu 28.3.2023.

Lue lisää ja siirry kuuntelemaan tallenteet>>

OKcastin jaksossa maistellaan Keulahahmo Kalle Leppikorven kanssa vapun kunniaksi simaa Prisman valikoimasta. Kalle on kaupunginhallituksen puheenjohtaja, joka tunnetaan myös ”Kaupungin pomona” ja ”Keulan Seriffinä”. Hän kertoo vappujaksossa yhteiskunnallisesta vaikuttamisestaan sekä siitä, kuinka työ osuuskaupan myymälöiden vartijana on ennen kaikkea asiakkaiden palvelua ja auttamista. Asiantuntijaosiossa Inga Laaksonen kertoo S-mobiilin ominaisuuksien lisäksi S-Pankin palveluista ja bonusten hyödyntämisestä. Mikä onkaan Säästäjä?

5. jakson ajankohtaisissa asioissa kerrotaan uudesta golfin yhteistyösopimuksesta ja käydään läpi Keulan uusia Kannustajat -seuroja. Kannustaa voi jatkossa S-mobiililla. Ajankohtaisissa asioissa juttua myös kesän uusista jäätelöistä
ja juomista.

Podcast on rento paikallinen viihdeohjelma kiireettömiin hetkiin esimerkiksi kotoiluun, liikunnan pariin tai autoiluun. Yksi jakso kestää noin tunnin. Ohjelma luotaa asioihin asiakasnäkökulmasta ja ohjelman juontavat Simo Heino ja Toni ”Protoni” Järvinen.

Keulahahmo- juttusarjan vieraat ovat jaksojen pääosassa. Keulahahmot ovat yhteistyökumppaneita, kummipelaajia, henkilökuntaa tai muulla tavoin kiinnostavia paikallisia henkilöitä. Tuomme podcastissa esiin ajankohtaisia ja kiinnostavia asioita asiakasomistajan näkökulmasta sekä maistelemme aina ”jakson juoman”.  Podcastiin sisältyy myös vinkkituokio eli asiantuntijaosuus, jossa perehdymme Keulan palvelumyyjien avulla mieltä askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi S-mobiiliissa, ABC mobiilissa ja S-Pankki -palveluissa.

Jakso 5. sisältö

Okcast JAKSO 5 / Spotify koko jakso >>
OKcast JAKSO 5 / YouTube -video koko jakso >>
OKcast JAKSO 5 / äänitiedosto koko jakso >>

Keulahahmo-juttu Kalle Leppikorvesta vuodelta 2019 >>

Lue lisää: keula.fi/podcast

Osuuskauppa Keula tuottaa asiakasomistajien iloksi uuden kuuntelusarjan OKcastin. Keulan podcastin välityksellä voit tutustua mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin teemoihin vaihtuvien vieraiden kanssa.

Podcast on rento paikallinen viihdeohjelma kiireettömiin hetkiin esimerkiksi kotoiluun, liikunnan pariin tai autoiluun. Yksi jakso kestää reilun tunnin. Ohjelma luotaa asioihin asiakasnäkökulmasta ja ohjelman juontavat Simo Heino ja Toni ”Protoni” Järvinen.
Keulahahmo- juttusarjan vieraat ovat jaksojen pääosassa. Keulahahmot ovat yhteistyökumppaneita, kummipelaajia, henkilökuntaa tai muulla tavoin kiinnostavia paikallisia henkilöitä. Tuomme podcastissa esiin ajankohtaisia ja kiinnostavia asioita asiakasomistajan näkökulmasta sekä maistelemme aina ”jakson juoman”.  Podcastiin sisältyy myös vinkkituokio eli asiantuntijaosuus, jossa perehdymme Keulan palvelumyyjien avulla mieltä askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi S-mobiiliissa, ABC mobiilissa ja S-Pankki -palveluissa. Kakkosjaksossa asiantuntijaosiossa puhutaan Keulan osuuskauppavaaleista Sinikka Kelhän johdolla sekä liitytään asiakasomistajaksi Inga Laaksosen ohjauksessa. Toisen jakson Keulahahmo on Rauman Lukon kummipelaaja Mikko Petman.

Jakso 2.

Okcast JAKSO 2 / Spotify koko jakso >> 
OKcast JAKSO 2 / äänitiedosto koko jakso >>
OKcast JAKSO 2 / YouTube -video koko jakso >>

Keulahahmo-juttu Mikko Petmanista vuodelta 2020 >>

Lue lisää: keula.fi/podcast

 

Osuuskauppa Keula tuottaa asiakasomistajien iloksi uuden kuuntelusarjan OKcastin. Ensimmäinen jakso julkaistiin tänään sunnuntaina 6.2. Keulan podcastin välityksellä voit tutustua mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin teemoihin vaihtuvien vieraiden kanssa.

Podcast on rento paikallinen viihdeohjelma kiireettömiin hetkiin esimerkiksi kotoiluun, liikunnan pariin tai autoiluun. Yksi jakso kestää reilun tunnin. Ohjelma luotaa asioihin asiakasnäkökulmasta ja ohjelman juontavat Simo Heino ja Toni ”Protoni” Järvinen.
Keulahahmo- juttusarjan vieraat ovat jaksojen pääosassa. Keulahahmot ovat yhteistyökumppaneita, kummipelaajia, henkilökuntaa tai muulla tavoin kiinnostavia paikallisia henkilöitä. Tuomme podcastissa esiin ajankohtaisia ja kiinnostavia asioita asiakasomistajan näkökulmasta sekä maistelemme aina ”jakson juoman”.  Podcastiin sisältyy myös vinkkituokio eli asiantuntijaosuus, jossa perehdymme Keulan palvelumyyjien avulla mieltä askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi S-mobiiliissa, ABC mobiilissa ja S-Pankki -palveluissa.
Ensimmäisen jakson Keulahahmo on Rauman teatterin johtaja Harri Natunen. Toisen jakson vieraaksi saapuu Lukon kummipelaaja Mikko Petman ja kolmanteen jaksoon saamme lahjakkaan mestaritekijän Niina Koivulan.

Jokaisessa jaksossa on myös kilpailu huippupalkinnoin! Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla Osuuskauppa Keulan Facebook -sivuille jaksoa tai lähettämällä mielipiteesi podcastista sähköpostilla osoitteeseen keula.palaute@sok.fi. Sekä Facebook-kommentit että sähköpostit ovat mukana arvonnassa.

Jakso 1.

OKcast JAKSO 1. (äänitiedosto)>>
OKcast JAKSO 1. / Keulahahmo Harri Natunen (Youtube-video) >>

Podcast on verkossa julkaistu äänitallenne. Voit kuunnella podcast-jaksoja esimerkiksi matkapuhelimellasi. Voit ladata ohjelman yllä olevasta linkistä laitteellesi ja kuunnella ohjelman selaimen kautta. Sinun ei tarvitse kirjautua sisään Dropboxiin tai Googleen kuunnellaksesi (voit painaa mahdollisen ponnahdusikkunan ruksista pois). Löydät Osuuskauppa Keulan OKcastit myös Spotifystä (1.3.2022 alkaen) sekä Keulahahmo -osion videona YouTubesta.

Euran S-marketin Ruokatorin tarjonta laajeni entisestään, kun suuren suosion saanut Itsudemo sushi aloitti toimintansa viime torstaina 27.1. Tarjolla on joka päivä tuoretta paikan päällä valmistettua sushia, jota voi ostaa mukaan tai nauttia paikan päällä. Itsudemo sushi palvelee myös S-market Laitilassa, jossa se onkin saanut paljon kiitoksia asiakkailta.

Itsudemo sushi avoinna:

ma-la 10-20
su 12-18

Tervetuloa!

Osuuskauppa Keulan ensimmäinen ABC-latausasema avataan ABC Tallikedolle tänään tiistaina 9.11.
ABC Kortelaan latausasema saadaan marraskuun aikana. S-ryhmän valtakunnallinen ABC-latausverkosto käsittää vuoden loppuun mennessä jo noin 50 latausasemaa. Lataaminen onnistuu ABC-mobiililla ja lataaminen kerryttää myös Bonusta. Lataussähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja asiakas maksaa lataamastaan energiasta kilowattituntiperusteisesti.

Maksu vain ladatusta energiasta, latauksesta Bonusta

Keula ottaa heti asemillaan käyttöön kilowattituntiperusteisen hinnoittelun. Tänään avattavalla ABC Tallikedolla teholataus maksaa 25 snt/kwh ja peruslataus 20 snt/kwh.

Valtakunnallisesti hinnoittelu tapahtuu osuuskauppakohtaisesti, joten siinä on alueellisesti vaihtelua kuten polttonesteiden hinnoissakin. Hinnat näkyvät asemakohtaisesti ABC-mobiilista. ABC-latauksesta saa myös Bonusta ja se kerryttää normaaliin tapaan S-ryhmästä tehtyjen ostosten kuukausittaista bonusostokertymää.

–Otamme heti Tallikedolla käyttöön kilowattituntihinnoittelun, sillä uuden aseman tekniikka mahdollistaa sen käyttöönoton. Hienoa asiakasomistajan kannalta on se, että ABC-lataus kerryttää myös Bonusta, iloitsee Paloluoto.

Lataus onnistuu ABC-mobiililla

ABC-mobiili on sähköauton latauksessa helppokäyttöinen. Latauspiste valitaan selkeän numeroinnin perusteella ja asiointi tapahtuu muutenkin samoin kuin polttonesteitä tankattaessa. ABC-mobiili on ainoa tapa maksaa ABC-latausta, joten mitään muita tunnistautumisvälineitä ei tarvita.

– ABC-mobiili toimii nimenomaan ABC-lataus-tunnuksilla varastetuilla latausasemilla. Keulassa tavoitteena on laajentaa latausverkostoa jokaisen myymälän pihaan. Tarkoituksena on myös korvata nykyiset latauspisteet uusiutuvaa energiaa käyttävällä ABC-latauksella, toimialajohtaja Tanja Paloluoto kertoo.

100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköä

S-ryhmän tavoitteena on olla oman toimintansa osalta hiilinegatiivinen vuodesta 2025 alkaen. Olennainen osa tätä tavoitetta on, että kaikki käytettävä sähkö on jo nyt uusiutuvaa, pääosin tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä. Näin ollen myös ABC-latauksen käyttäjät ajavat täysin uusiutuvalla sähköllä.

ABC-latauksen lisäksi ABC-ketjun tavoitteena on etsiä muitakin kustannustehokkaita ja teknisesti toimivia ratkaisuja vähentämään liikenteen fossiilisia päästöjä nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja:
Tanja Paloluoto, toimialajohtaja, puh. 044 031 3160

ABC ja CarWash Talliketo avattiin asiakkaille tiistaina 10.8.2021. Tallikedolta on nyt saatavilla Rauman laajin polttoainevalikoima, tutut tankkauslaadut sekä vihreämmät uutuudet: EKO E85 – korkeaseosetanolipolttoneste, Nero – uusiutuva diesel sekä AdBlue – urealiuos. Myös polttoöljyä saa pistoolista ja tuulilasinpesunesteen tankkaus on tulossa myöhemmin.

Kaksikaistainen ABC CarWash tuplapesuhalli on avoinna 24/7. Uutena palveluna mm. jonotuskamera, jonka avulla voi seurata jonotustilannetta kännykkään ladattavasta ABC-mobiilista. Ajannäyttö pesuhallin ovella näyttää seuraavalle asiakkaalle jäljellä olevan jonotusajan. Sarjapesut on helppo ostaa ABC-mobiililla ja ne kulkevat aina mukana ilman erillisiä lippusia. Myös kuukausipesuja on mahdollista ostaa ABC-mobiilin kautta myöhemmässsä vaiheessa. Pesulaadut ja hinnasto>>

Sähköautojen latauspiste uusiutuvalla energialla saadaan käyttöön lokakuussa.

Lue aiemmat tiedotteet Tallikedon urakasta täältä>>

Osuuskauppa Keula ja LähiTapiola Länsi-Suomi hankkivat yhteisvoimin kymmenen defibrillaattoria eli sydäniskuria Rauman seudulle. Keulan yksiköistä laitteet löytyvät ennestään Rauman Prismakeskuksesta sekä Euran ja Laitilan liikekeskuksista. Kylmäpihlajan ja Kuuskajaskarin matkailusaaret sekä Pyhärannan Sale saavat uudet laitteet vielä tämän viikon aikana. 

Syyskuussa sydäniskurit saadaan ABC Kortelaan, S-market Kehätielle ja Säkylään, Äyhön liikekeskukseen, Amarilloon, Kauttuan Saleen sekä Hinnerjoen koululle. Kohteet on valittu täydentämään nykyistä laiteverkostoa. Defibrillaattorit hankitaan raumalaiselta Sandea Oy:ltä.

Osuuskauppa Keula ja LähiTapiola Länsi-Suomi investoivat yhdessä kaikkiaan kymmeneen laitteeseen ja niiden sijoittelu on kartoitettu yhdessä pelastuslaitoksen kanssa. Sijoittelu on suunniteltu siten, että laitteet täydentäisivät mahdollisimman hyvin jo olemassa olevaa sydäniskurien verkostoa eri paikkakunnilla.

-Meidän toimipaikoista ensimmäisenä uuden laitteen saa Pyhärannan Sale. Salen lisäksi toimitamme laitteet Kylmäpihlajaan sekä Kuuskajaskariin. Nämä kohteet ovat kesäkulkijoiden suosikkipaikkoja eli on perusteltua, että nämä saavat ensimmäisenä laitteet, kertoo Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila.

Kesälomakauden jälkeen syyskuussa ovat vuorossa Hinnerjoen koulu ja kuusi Keulan yksikköä Raumalla, Säkylässä ja Kauttualla.

-Laajat aukiolot ja hyvä sijainti puoltavat laitteiden sijoittamista Keulan omiin yksiköihin. Meillä käy päivittäin paljon ihmisiä paikan päällä, mutta laitteen voi kovassa hädässä myös noutaa tapahtumapaikalle, huomauttaa Marttila.

LähiTapiola Länsi-Suomi koordinoi laitehankinnat raumalaiselta Sandea Oy:ltä. Laitteiden hankintahintaan sisältyy myös käyttökoulutus henkilökunnalle.

-Laitteet turvaavat nopeaa ja joustavaa avunsaantia hätätilanteissa, joissa jokainen minuutti on elintärkeä. Lähdimme mielellämme mukaan hankkeeseen, sillä se sopii erinomaisesti elämänturvayhtiölle ja onhan suurin osa paikallisista asiakkaistamme meille yhteisiä, kertoo markkinointipäällikkö Esa Nummi LähiTapiola Länsi-Suomesta.


Defibrillaattori eli sydäniskuri voi pelastaa ihmishenkiä, sillä sydänpysähdyksen sattuessa aikaa on vain minuutteja

Sydäniskuria eli defibrillaattoria tarvitaan sydänpysähdystilanteessa. Suomessa tapahtuu noin
15 000 sydänpysähdyksestä johtuvaa kuolemaa vuosittain. Sydänpysähdyksen sattuessa nopeus on valttia ja ensisijaisen tärkeää on elvytyksen nopea aloittaminen. Sydäniskureiden avulla voidaan parantaa merkittävästi äkillisestä sydänpysähdyksestä selviämisen ja toipumisen mahdollisuuksia. Sydäniskurin käyttöä ei kannata arastella, koska se neuvoo ääniohjein koko elvytystapahtuman ajan. Sydäniskurilla ei voi vahingoittaa ketään, mutta sillä voi pelastaa ihmishengen.

EDIT.
Kuva päivitetty torstaina 1.7. Pyhärannan Sale sai iskurinsa. Kuvassa Lähi-Tapiola Länsi-Suomen Esa Nummi, Pyhärannan Salen päällikkö Sari Niemi sekä Sandea Oy:n Suvi Sandelin.

 

Osuuskauppa Keulan toiminnan kulmakivenä on palauttaa hyvä tulos asiakasomistajilleen. Keula on investoinut viime vuosina laajasti oman alueensa palveluverkostoon. Syksyllä vuorossa on Laitilan liikekeskuksen täysmittainen uudistus. Yli 12 vuotta vanhan liikekeskuksen tilat uudistetaan kauttaaltaan ja erityisesti tilankäyttöä ja energiatehokkuutta parannetaan.

Laitilan Hesburger ja S-marketin uusi ruokatori rakennetaan täydentämään toisiaan. Ravintolasalissa voi nauttia jatkossa sekä Hesburgerin että ruokatorin tuotteita.

Keulan ravintolaliiketoiminta Laitilassa keskitettiin alkuvuodesta vain Hesburgeriin. Uudistuksen myötä asiakkaat tulevat saamaan jälleen laajemmat ravintolapalvelut käyttöönsä, kun S-marketiin rakennetaan monipuolisesti palveleva ruokatori lähelle Hesburgeria.

– Laitila on kehittänyt myyntiä viime vuosien aikana vahvasti ja on hienoa saada toteuttaa meille uuden konseptin Hesburger-ravintola, kertoo toimialajohtaja Tanja Paloluoto.

S-marketin ruokatorin yhteyteen on tulossa myös uusi paistopiste, jossa paistetaan tuoretta leipää ja leivonnaisia joka päivä. Asiakaskokemuksen parantaminen ja valikoiman laajennus ovat myymäläuudistuksen keskiössä.

– S-marketin myymälätila kasvaa usealla sadalla neliöllä ja valikoima noin kahdella tuhannella tuotteella. Ruokatorilla Kivikylän mestarit loihtivat lämpimät ruuat ja palvelutiskiltä löytyvät kylmät ruuat ja lisäkkeet. Vitriinistä sitten kahvileivät herkutteluun, kertoo toimialajohtaja Sami Junnila.

Uusi S-marketin myymälämiljöö korostaa esillepanoja ja vastuullisuutta. Kylmäkalusteet uusitaan energiatehokkaiksi ja ympäristöystävällisiksi. Pikakassat tulevat helpottamaan nopeaa asiointia ja ruuan noutopisteeseen saadaan lisäpalveluna kätevät noutolokerikot.

Laitilan liikekeskuksen uudistus käynnistyy elokuussa ja valmistuu loppuvuoden aikana. Kiinteistöön saadaan uudistuksen yhteydessä myös uusia vuokratiloja.

 

Osuuskauppa Keula teki vuosi sitten raskaan päätöksen, kun perinteikäs Tallikedon kahvila- ja huoltamorakennus päätettiin purkaa uuden tieltä.  Huonokuntoisen rakennuksen lisäksi myös tontin maa-aines vaihdettiin uuteen ja maaperää puhdistettiin. Nyt tontilla on aloitettu uusien tankkaus- ja pesupalveluiden rakentaminen ja uudet polttoainesäiliöt asennetaan maahan tänään keskiviikkona. Kaksikaistainen autopesuhalli ja uudenaikaisia polttoainelaatuja sisältävä mittarikenttä valmistuvat heinäkuun aikana. Sähköautojen latauspiste saadaan Tallikedolle syksyllä.

Tallikedon purku- ja maaperätyöt maksoivat Osuuskauppa Keulalle lähes 600 000 euroa. Tontin puhdistaminen saastuneesta maasta ja betonista oli kuitenkin välttämätöntä pitkän huoltamohistorian vuoksi. Nyt maaperänäytteet on hyväksytty ja uuden mittarikentän polttoainesäiliöt asennetaan maahan loppuviikon aikana.

-Nyt pääsemme rakentamaan turvallisesti uutta Talliketoa asiakkaillemme. Pitkä odotus päättyy heinäkuun lopulla, jolloin uusien palvelujen odotetaan olevan käytössä, kertoo toimialajohtaja Tanja Paloluoto.

Tankkausasemalta jatkossa useita uusia laatuja

Asiakkaat ovat pyytäneet Keulalta jo pitkään E85 -polttoainelaatua ja Tallikedon uudistuksen yhteydessä raumalaisten toiveet toteutuvat.

-E85 polttoainelaatua ei myydä tällä hetkellä Raumalla millään tankkausasemalla, joten olemme tietenkin erittäin tyytyväisiä voidessamme palvella asiakkaitamme myös tämän polttoainelaadun osalta, iloitsee Paloluoto.

Muut polttoainelaadut ovat 95E10, 98E5, Smart Diesel ja polttoöljy. Myyntiin tulee myös uutuutena AdBlue-urealiuos sekä syksyllä S-ryhmän valikoimiin saatava uusiutuva Diesel.

Tallikedon mittarikentän automaatista saa jatkossa myös polttoöljyä omaan kanisteriin. Ympäristöystävällisyyttä arvostaville sähköautoilijoille rakennetaan uusiutuvaa energiaa käyttävät S-ryhmän latauspisteet syksyn 2021 aikana.

Autopesukaistoille jonokamera, aikalaskuri ja mobiilimaksaminen

Mittarikentän uudistuksen lisäksi Keula rakentaa Tallikedolle uudenaikaisen autopesuhallin, johon tulee kaksi pesupaikkaa. Tuplakaistat saavat jonotuskamerat ja jäljellä olevan pesuajan näytön, joista asiakkaat voivat seurata jonotustilannetta myös etänä.

-Aikalaskurin avulla on mahdollista valita nopeammin vapautuva pesuväylä, jolloin myös reilun pelin henki toteutuu. Toisaalta koko jonotustilannetta voi arvioida jo kotoa käsin ja välttää ruuhkia, summaa Tanja Paloluoto.

Kaikki Tallikedon palvelut voi maksaa jatkossa kätevästi ABC-mobiililla tai maksukorteilla.