OSUUSKAUPPA KEULA 120 VUOTTA


Juhlavuoden liittymisedut

120 EURON LIITTYMISEDUT UUDELLE ASIAKASOMISTAJALLE

Juhlavuonna kannattaa liittyä asiakasomistajaksi. Uusi liittyjä saa huikeat 120 euron liittymisedut S-mobiiliin, kun hän maksaa koko sadan euron (100 €) osuusmaksun kerralla. Liittyminen onnistuu ajanvarauksella Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteillä Eurassa, Laitilassa ja Raumalla. Etu koskee uusia asiakasomistajia, jotka liitetään asiakasomistajatalouden pääjäseneksi 1.1.-31.12.2023 välisenä aikana ja joiden kotiosoite on Osuuskauppa Keulan toimialueella.

Juhlavuoden uusi liittyjä saa seuraavat mobiiliedut, jotka ovat voimassa yhden kuukauden (1 kk) ajan liittymisestä. Edut myönnetään kertaostoksesta, rahaa ei palauteta takaisin.

  • Rauman Prismaan 50 € alennuksen ostosten loppusummasta. Etu lunastetaan S-mobiilista palvelukassalla.
  • Rauman Emotioniin tai HyväOlo -kauneuskeskukseen 25 € alennus ostosten tai palvelun loppusummasta. Etu lunastetaan S-mobiilista palvelukassalla.
  • S-marketiin 20 € alennus ostosten loppusummasta. Etu lunastetaan S-mobiilista Keulan S-marketin palvelukassalla. Uusi asiakasomistaja voi itse päättää, mistä hän etunsa lunastaa: Eura, Eurajoki, Kortela, Kehätie, Laitila, Säkylä tai Äyhö.
  • Tallikedon ABC CarWashiin maksuttoman Loistopesun (arvo 26,90 €). Etu lunastetaan Asiakasomistajapalvelu  ja S-Pankki -pisteellä Rauman Prismakeskuksessa.
    Pesukoodin saa liittymisen yhteydessä, jolloin suosittelemme koodin syöttämistä ABC-mobiiliin.

Lue lisää Osuuskauppa Keulan asiakasomistajuudesta ja varaa aika liittymiselle palvelupisteellämme Raumalla, Eurassa tai Laitilassa>>