Vihreän kortin voimaa

Liity sinäkin Osuuskauppa Keulan asiakasomistajaksi palvelupisteellämme Raumalla, Eurassa tai Laitilassa. Palvelemme ajanvarauksella. Liittyä voit myös verkossa osoitteessa s-kanava.fi/liity.

S-Etukortin saat liittymällä asiakasomistajaksi. Asiakasomistajille kuuluvat S-ryhmän parhaat edut, mahdollisuus vaikuttaa sekä reilu Bonus: rahallinen palautus ostoista. Liity mukaan maksamalla osuusmaksu 100 euroa. Luopuessasi asiakasomistajuudesta saat maksamasi osuusmaksun takaisin.

Heti liittymisen jälkeen voit jo kerätä Bonusta verkkokaupoissamme sekä ilmoittaa asiakasomistajuudestasi bonuskumppaneille, joiden kanssa sinulla on sopimus. Varsinaisen S-Etukortin saat kotiisi noin kahden viikon kuluessa.

Asiakasomistajaksi liittyessäsi sinulle avataan rahana maksettavia etuja varten tili S-Pankkiin, jolloin sinusta tulee myös S-Pankin asiakas. Asiakasomistajana saat S-Pankin Visan joko luotollisena credit- tai luotottomana debit-korttina ilman vuosi- tai kuukausimaksua.

Seitsemän hyvää syytä lähteä mukaan

  • Liittymisedut: Uusi asiakasomistaja saa liittymislahjaksi aina rahanarvoisia uuden liittyjän etukuponkeja S-mobiiliin!
  • Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
  • Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
  • Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai kesän tapahtumissa.
  • Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
  • Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikoista saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.
  • Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Asiakasomistajuus on osuustoiminnallinen tapa tuottaa asiakasomistajille hyödyllisiä palveluita ja etuja. Niitä pystytään tarjoamaan järkevään hintaan, sillä osuustoiminta ei tähtää voiton maksimointiin. Siihen kuuluu läheisesti myös yhteiskunnallinen vastuu: alueellisesti toimivat osuuskaupat työllistävät, investoivat ja käyttävät toiminnan tulosta kukin oman alueensa hyväksi. Kun keskität ostoksesi, syntyvä hyöty palautetaan Bonuksena ja muina etuina asiakasomistajille – eli myös sinulle itsellesi.

Asiakasomistajuuden sääntöihin voit tutustua S-kanavalla >>